Ankara'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan C@feran
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba,
2000 yılında askerdeyken Kesikköprü tarafına balığa gitmiştik. Hiç balık tutmaktan anlamazdım. Anlayan sadece 1 kişi vardı. 5 kişi ucuz oltalar ve basit silikonlar ile av yapmıştık.
Birimiz çok güzel boyda bir kasna (hatırladığım kadarıyla) almıştı. Ben de bir alabalık tutmuştum. Alabalık barajda, kasna ise nehirde alınmıştı.
Bence bir av bayine gidin, derdinizi anlatın, o sizi yönlendirecektir. Ucundan kıyısından da olsa bu işe başlamadan ilerlemeniz zor. Yanlış bile olsa bir yerden başlayın.

öncelikle hoşgeldin.güzel avların olsun.video paylaşım sitelerinde klips,fırdöndü ve diğer aparatları bağlama,misina düğümleri atma ve olta atma teknikleri videolarını izleyerek ilk adımı atabilirsin.. ben de bu şekilde başlamıştım.. sonra etrafında bulunan göl gölet dere vs yerleri dolaşıp balık tutanlarla sohbet etmek onları izleyip fikir edinmek sana çok büyük yarar sağlayacaktır..
👍

Şu an için gidebileceğim bir yer var mı baraj, göl, ırmak? Yasal süre var mı?

Yanıtlarınız için hepinize teşekkürederim.Bir bakalım.Tavsiyelerinizi dinleyeceğime emin olabilirsiniz.

Forumu, araştırmalarım sonucunda buldum. Ankara da oturan bir İzmir li olarak izinlerimi İzmir ya da Antalya da geçiriyorum. LRF ya da Spinning yapmak istiyorum. Daha önceden kıyı ve tekne balıkçılığı tecrübem var. Herkese merhabalar, Rastgelsin...

Back