Antalya'dan Selamlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rauf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hoşgeldiniz bende sıksık okurcalara avlanmaya giderim hatta cumartesi akşam karaburundaydım çupra için bu bölgeleri yoklayabilirsin

(link)

(link)

(link)

ama sanki 1 haftadır hiç balık yok siz karakulakı hangi mevkide avlıyorsunuz

Merhaba onur .Bende alanyada yaşayan bir amatör balıkçı olarak sana hoşgeldin diyorum.Ben alanya merkezdeyim.Ve sadece malesef bu civarda avlanabiliyorum.Sen okurcalarda oldugun için aslında çok şanslısın.Justiniano otel önü çok duydum ve bana çok önerdi bir arkadaşım ,karaburun mevkiinde güzel çupra çıkıyormuş ama araç olmadığı için malesef gelemiyorum otaraflara.Ve yanımda aracı olan av arkadaşım arkadaşım da olmadığı içinde beni götürebilecek kimse yok malesef.Ama otarafta avlanmayı çok istiyorum.Otobüsle gelsem olmaz.Sen burada olsan demekki hiç balık alamayacaksın.Buraların durumu berbat.Balık yok .Diğer avlarında rastgele...

Hoşgeldin çağlar.Bende alanyadan özcan.Umarım güzel avlar gerçekleştirirsin...

melanur abi. görsellerr için teşekkür. okurcalara geldıgınde benı bul granada otelın karsısındakı özel alara polıklınıgınde calışıyorum. hem bı cayımı içersin hem sohbet ederız bıde su avlaklara beraber olta atarız. orta resımdekı burnun ucuna gidecegım yakın bı zamanda.

Cümleten merhabalar arkadaşlar ve abilerim🙂

tanıyan arkadaşlar ve abilerim beni biliyorlar🙂
tanımıyan lar için ufacık bir açıklama yapayım🙂
sıkı bir levrek takipçisiyim🙂ondan başka av türü yapmıyorum🙂
bol bol sahte alır denerim🙂.amacım farklı ekipmanlar ilede sonuç aramak..paylaşmak,
her gün aynı çorba tat vermiyor vesselam😀

son derece avına saygı duyan biriyim🙂

asıl hedefim onunla oyun oynamakdır,oyun bitince tekrar dan start vermek için.onu oyuna katmayı her daim düşünürüm..

eve götürme en son aşama...dedimya ben zevkin peşindeyim😉

herşey gönlünüzce olsun🙂

şimdilik bu videolarla başbaşa bırakıyorum sizleri..

havalar normale binerse devamı gelecek inşallah🙂
uzun bir ara deniz hiç tat vermiyor..çamur, fırtına.yağmur,biri duruyor öbürü başlıyor..
bu sebeble bayağı dinlendim sayılır😀

(link)

[YouTube]tBq6fN5nnDY[/YouTube]

(link)

[YouTube]60HQ_U5fd-Y&feature=related[/YouTube]

sahteye saldırış anı:

(link)

[YouTube]zsJ8tV9Lcgw[/YouTube]

rasgele.....

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Öncelikle hoşgeldin Kadir. 🙂

Güzel av videoların ve bilinçli avcılığın için tebrik ederim seni.

Rastgele..

Back