Aramızda E-sigara Kullanıcıları Var Mı?

bu arada inanın en önemli şey likit eğer size tadı kötü gelirse kafadan psikolojikmen ben bunu içemem diyorsun elinde çeşit likit olsun mutlaka orman meyvalı elinde olun bir tane mutlaka 🙂
likiti nereden alalım ? En güvenilir neresidir ?

Selmlar ,esigaraya geçtikten 1 hafta sonra denize karşı mangal başında sigara içmek istedim fakat tadı kokusu midemi bulandırdı içemedim 1.5 yıl oldu tek sigara içmedim,cigerlerimden gelen hırıltı ve nefes darlıgı tamamen yok oldu,avlarda daha uzun mesafeler yürüyorum gerçekten işe yaradı bende.Tavsiye konusuna gelince spin gibi çetrefilli mod,ato,pil üçlüsü makine,kamış,sahte üçlüsü gibiyse nbase, misinamız oluyor🙂 Tamamen deneme yanılma yoluyla çözülüyor.Ben çift pilli ciger çekim ile sigarayı bıraktım sonrasında tek pilli mtl içim devam ediyorum.Tek pilli başlangıçta önermiyorum çünkü tek pilli güçlü cihaz lazım onlarda pahalı öncelikle bu işin yürüyüp yürümeyecegini görmeniz gerekiyor.Benden sonra kaç arkadaşım iyisi olsun diyerek 3-5 bin liralık cihazlar aldılar fakat beceremediler ateşliye döndüler.Bütçenize uygun çift pilli özellikle vaporesso markalı f/p ürünlerini tavsiye ederim.Ben revenger almıştım sonrsında güvenilir bir siteden likit siparişi verdim castle long,gambit,unicorn gibi likitler ile sigaradan kurtuldum.Artık mtl ve kendim sararak sek nbase içmekteyim daha temiz daha kolay ve en önemlisi daha az içiyorum.Başlarken 6mg nikotin ile başladım günde 2 paket sert sigara içerdim 6mg kesmedi fazlaca içtim ama nikotini arttırmadım şimdi 3 mg düştüm son olarak 0 mg ve bunuda bırakmaya yaklaştım.Sadece 1 hafta inatla sigara yerine esigara içerseniz bir hafta sonra istesenizde sigara içemiyorsunuz.Bol şans.
Bahsettiğiniz ürün bu sanırım ? doğrumudur ?

(link)

IMG_20181221_112607.jpg Revenger tipleri benzer ama watt ve pil kullanım şekilleri dokunmatik falan dallanıp budaklanıyor.Elimdeki 2 vaporesso ikisindende şikayetim olmadı ama smok marka çok canımı sıktı zamanında.Çift pilli güçlü cihaz başlarda elzem sonrsında tek pilli hafif cihaz ile mtl devam.Umarım sizde kurtulursunuz illetten.Saygılar.

Cihaz bu ayrıca bu siteden kapıda ödemeli cihaz vb satın almıştım güvenilir diyebilirim birde anatolia likit diye bir site vardı oradan havale ile almıştım öyle her siteye güvenmeyin.

Yasal olmadığı için yasal hakkımı ararım diyemiyorsunuz buda fırsatçılar için biçilmiş kaftan dikkat etmekte fayda var.

Bir arkadaşım Rusya'dan ağızlığa benzer çok şık elektronik bir ağzılık diyeyim...almış...Buna bu ağızlığa özel yapılmış sigaralar var, sigara gibi paketle satılıyor ve çeşitleri varmış bu paketlerin. Neyse, bu sigaraları tıpkı ağızlığa takar gibi cihaza takıyorsunuz ve cihaz sigaranın içindeki sadece nikotini emiyor ve duman olarak üflüyorsunuz. Sigarada yanma veya kül olmuyor, toplam sanırım 6 dakika çalışıyor ve sürenin sonuna yaklaşırken cihaz titreşim yapıyor, az sonra kapanacağını anlıyorsunuz. Ağızlığın fiyatı 100 dolara yakın sanıyorum. Sigaraların kartonu da 100 lira Rusya'da dedi. Türkiyede el altından 160 liraya falan satıyorlarmış. Yani cihazı aldıktan sonra tıpkı sigara alır gibi 100/160 tl ye bir karton bu özel sigaradan alınıyor. Arkadaşım 15 gündür kullanıyor ve ağzına gerçek sigara koymadı daha.
Rusya'da sigara yasağı daha katı uygulandığı için bu cihazın kullanımı yaygınlaşmış ve kapalı alanlarda kullanılması da yasak değilmiş.
Bildiğim kadarıyla anlattım, umarım işinize yarar.

En güzeli komple bırakmak.
28 yıl içtim bu sigara denen illeti, bırakalı 2 yıl 10 ay olmuş.

Back