Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
size tavsiyem anıl marin olur çok dengeli sağlam bir yapıya sahip
ben çok araştırma sonucu anıl marin aldım mükkemmel bir tekne
şimdiden gönlüne göre hayırlı olsun

size tavsiyem anılmarin olur çok dengeli sağlam bir yapıya sahip
ben çok araştırma sonucu anılmarin aldım mükkemmel bir tekne
şimdiden gönlüne göre hayırlı olsun

Merhaba, değerli yorumlarınız dikkatle takip ediyorum. Manuel kullanımlı teknemi değiştirmeyi düşünüyorum. 460 Anıl Marin Blue Sea , İsatek 465 Hoby ve Yerliyurt 460 Balıkçı modeli arasında seçim yapmakta güçlük çekiyorum. Motorum 20 hp honda oldukça memnunum. Dengeli ,sertpintiyi az alan bir tekne düşünüyorum. Anıl marin bu konuda biraz öne çıkarken İsatek 465 hoby içinde modelindeki farklılık ( İtalyan Kesim) ağırlığı ve fiyat avantajıyla kafamı karıştırıyor.
Değerli yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim.

anılmarin mükemmel seçim sonrasın da yerli, yurt derim ben çok araştırdım ve buradan dostların tavsiyesini dinliyerek den anılmarin i sectim ve mukemmel çok memnunum

arkadaşlar iygünler, balıkesir erdek te kullanmak üzüre 4,95 Marin Boat Samba tekne almayı düşünüyorum yalnız makina konusunda karar veremedim. 30 bg yeterli olurmu kuşkularım var makina markası olarakta MERCURY ve TOHATSU almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.

Merhaba
ahşap tekne almak istiyorum istanbul da nelere dıkkat etmelıyım ?

arkadaşlar iygünler, balıkesir erdek te kullanmak üzüre 4,95 Marin Boat Samba tekne almayı düşünüyorum yalnız makina konusunda karar veremedim. 30 bg yeterli olurmu kuşkularım var makina markası olarakta MERCURY ve TOHATSU almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
30 hp yeterli olur ama tekne başka markalar bakmanızı tavsiye ederim,neden derseniz araştırma yapın biraz anlarsınız...

Son düzenleme:
Back