Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, değerli yorumlarınız dikkatle takip ediyorum. Manuel kullanımlı teknemi değiştirmeyi düşünüyorum. 460 Anıl Marin Blue Sea , İsatek 465 Hoby ve Yerliyurt 460 Balıkçı modeli arasında seçim yapmakta güçlük çekiyorum. Motorum 20 hp honda oldukça memnunum. Dengeli ,sertpintiyi az alan bir tekne düşünüyorum. Anıl marin bu konuda biraz öne çıkarken İsatek 465 hoby içinde modelindeki farklılık ( İtalyan Kesim) ağırlığı ve fiyat avantajıyla kafamı karıştırıyor.
Değerli yorumlarınızı paylaşmanızı rica ederim.
yerliyurt 4.6 honda 2o hp ile 1 sezon kullandım.tavsiye etmiyorum dengesiz geldi bana biraz ayrıca motorda zayıf kalıyor ama 4.5 ve 4.3 ü efffsane...

arkadaşlar iygünler, balıkesir erdek te kullanmak üzüre 4,95 Marin Boat Samba tekne almayı düşünüyorum yalnız makina konusunda karar veremedim. 30 bg yeterli olurmu kuşkularım var makina markası olarakta MERCURY ve TOHATSU almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
Marin boat teknelerini denizden çok sahibinden.com da görür olduk

4,65 fiber konsollu tekne arkasina min20 max 30 motor takarak kullanabilecek tekne yorumlarina ihtiyacim var.
Yerliyurt
Anilmarin
Safter
Marinboat
Secenekler arasinda.
Amac sadece baliga gitmek olacak.

4,65 fiber konsollu tekne arkasina min20 max 30 motor takarak kullanabilecek tekne yorumlarina ihtiyacim var.
Yerliyurt
Anilmarin
Safter
Marinboat
Secenekler arasinda.
Amac sadece baliga gitmek olacak.
marin boat hariç 3 tekneden birni seçebilirsiniz..ama motor minimum 30 hp olsun....

Peki nereye baksam marinboat kötü marin boat almayin vs yaziyor.
Benim 3 tane surat teknem var 115-115-140 motorlar iki adet moonday 540 biri mercan 550 yani ozellikle surat teknesinden anlarim.
Simdi piyasada isatek, safter, anilmarin, yerliyurt, egetekne vs kendini kanitlamis fiber tekneler var bunlarinda bazilari kendi icinde dengesiz, hantal, oynak, denizci degil gibi sorunlara sahip peki marinboat kullanan arkadaslardan ricam sorunlarini yazabilirlermi yada memnuniyetlerini.
Cunku nereye baksam tam ahanda bu tekne bu motor sahane desem hep marinboat diye sebebini bilmedigim bir durumdan vazgeciyorum.
Cevap lutfen.
Saygilar

Anılmarin denizci ve çok oturaklı tekneler kayıklar yapıyor zaten binmeden test etmeden kesinlikle tekne almayın derim ozaman ne demek istediğimi anlarsınız kendiliğinden anılmarini seçersiniz ben 4.60 40ps 2 zamanlı mercury motarla bindim nerdeyse mermi gibi gidiyordu çok oturaklı ve dengeliydi 4.90 50ps 4 zamanlı mercury motorla bindim oda ok gibiydi 4.60 Mışa göre çok farklıydı 6.40 marintek family aldım 115ps Yamaha 4 zamanlı çok iyi bir tekneydi ama 4.90 benim için bir başkaydı 6.40 plothause ye bindim 150ps Yamaha 4 zamanlı yatması kalkması güzeldi dalgalarda korku yok ama çok sallıyor du gidişi süperdi ama salınımları çokdu bu demek deyil batacak o havalarda mümkün deyil o ama sallıyor işte belkide hafif sudaki sürtünmeyi en aza indirince tamam hıza kavuşuyorsun ama denge sıkıntıya giriyor du birde şu var denizde giderken rüzgar yüzüne vuracak gerisi hikaye

Back