Muhayyer
Daimi Üye
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Başınız sağolsun sabırlar diliyorumÇok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Güle güle guzel günlerde kullanın .Tekneyi geçen sene yaptırdım merdiven ,güneşlik ,krom korkuluklar,rad yerleri,masa dahil 10,000,00 çıvarı maloldu .Orada bir seneden fazla bekledi (elde olmayan sebeblerden dolayı) şimdide 30hp motor mercury tirim direksiyon marş komple 28 000,00 tl ye peşın montaj nakliye (gökova Turnalı)dahil anlaştım
başınız sağolsun.Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
hayırlı uğurlu olsun , fotoları da paylaşırsanız sevinirizBugün yerliyurtun üreticisini aradım.4.50 direksiyonlu ve 20 hp honda marşlı trimli çıplak tekneye 37000TL çektiler.Bayinizde fiyat daha uygun dedim.Motoru daha uygun vermişlerdir dediler.Bayiden aynı tekneyi alüminyum tente,teyp hoparlör,çakmaklık ve çakmak,gömme seyir feneri ve ışıklı bayrak direği,otomatik sintine pompası ve bir de akü ile 36500TL fiyat verdiler.Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun güzel avlar dilerimBugün yerliyurtun üreticisini aradım.4.50 direksiyonlu ve 20 hp honda marşlı trimli çıplak tekneye 37000TL çektiler.Bayinizde fiyat daha uygun dedim.Motoru daha uygun vermişlerdir dediler.Bayiden aynı tekneyi alüminyum tente,teyp hoparlör,çakmaklık ve çakmak,gömme seyir feneri ve ışıklı bayrak direği,otomatik sintine pompası ve bir de akü ile 36500TL fiyat verdiler.Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
Teşekkürler Başaran Bey.Çok sağolun@halill33
Merhaba Halil Bey;
İyi tercih yapmışsınız.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...