Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Başınız sağolsun sabırlar diliyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekneyi geçen sene yaptırdım merdiven ,güneşlik ,krom korkuluklar,rad yerleri,masa dahil 10,000,00 çıvarı maloldu .Orada bir seneden fazla bekledi (elde olmayan sebeblerden dolayı) şimdide 30hp motor mercury tirim direksiyon marş komple 28 000,00 tl ye peşın montaj nakliye (gökova Turnalı)dahil anlaştım
Güle güle guzel günlerde kullanın .
Benimde gönlüm 4.90 modeli ve 60 hp motorlu bir setinde. Ama daha cok zaman var....

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba tüm balık sevdalıları.Forumun tamamını okudum.Çok değeŕli bilgiler edindim.Katkı sunan herkese sonsuz teşekkürler.Ben de bu ara Yerliyurt 4.50 konsollu ve 20 hp motor bakıyorum.Özellikle kullanan ve bilen arkadaşlarımın yorumları çok değerli.Bir de bir ay sonraki fuarda fiyat daha uygun olur mu?Şu an 4.50 konsolluyu internette 20 hp honda ile 33.500 TL ye veriyorlar.Degerli görüşlerinizi alabilir miyim?

Bugün yerliyurtun üreticisini aradım.4.50 direksiyonlu ve 20 hp honda marşlı trimli çıplak tekneye 37000TL çektiler.Bayinizde fiyat daha uygun dedim.Motoru daha uygun vermişlerdir dediler.Bayiden aynı tekneyi alüminyum tente,teyp hoparlör,çakmaklık ve çakmak,gömme seyir feneri ve ışıklı bayrak direği,otomatik sintine pompası ve bir de akü ile 36500TL fiyat verdiler.Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.

Bugün yerliyurtun üreticisini aradım.4.50 direksiyonlu ve 20 hp honda marşlı trimli çıplak tekneye 37000TL çektiler.Bayinizde fiyat daha uygun dedim.Motoru daha uygun vermişlerdir dediler.Bayiden aynı tekneyi alüminyum tente,teyp hoparlör,çakmaklık ve çakmak,gömme seyir feneri ve ışıklı bayrak direği,otomatik sintine pompası ve bir de akü ile 36500TL fiyat verdiler.Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
hayırlı uğurlu olsun , fotoları da paylaşırsanız seviniriz

Hayırlı olsun güzel avlar dilerim

Back