Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkür ederim.Ancak maalesef önce annemi sonrada babamı kaybettim.Maalesef ölümde hayatın kaçılamayan bir gerçeği.Gene de iyi temennileriniz için tekrar teşekkür ederim.
Başınız sağolsun sabırlar diliyorum

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tekneyi geçen sene yaptırdım merdiven ,güneşlik ,krom korkuluklar,rad yerleri,masa dahil 10,000,00 çıvarı maloldu .Orada bir seneden fazla bekledi (elde olmayan sebeblerden dolayı) şimdide 30hp motor mercury tirim direksiyon marş komple 28 000,00 tl ye peşın montaj nakliye (gökova Turnalı)dahil anlaştım
Güle güle guzel günlerde kullanın .
Benimde gönlüm 4.90 modeli ve 60 hp motorlu bir setinde. Ama daha cok zaman var....

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

halill33

Yeni Üye
Adı
halil yıldırım
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba tüm balık sevdalıları.Forumun tamamını okudum.Çok değeŕli bilgiler edindim.Katkı sunan herkese sonsuz teşekkürler.Ben de bu ara Yerliyurt 4.50 konsollu ve 20 hp motor bakıyorum.Özellikle kullanan ve bilen arkadaşlarımın yorumları çok değerli.Bir de bir ay sonraki fuarda fiyat daha uygun olur mu?Şu an 4.50 konsolluyu internette 20 hp honda ile 33.500 TL ye veriyorlar.Degerli görüşlerinizi alabilir miyim?

halill33

Yeni Üye
Adı
halil yıldırım
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün yerliyurtun üreticisini aradım.4.50 direksiyonlu ve 20 hp honda marşlı trimli çıplak tekneye 37000TL çektiler.Bayinizde fiyat daha uygun dedim.Motoru daha uygun vermişlerdir dediler.Bayiden aynı tekneyi alüminyum tente,teyp hoparlör,çakmaklık ve çakmak,gömme seyir feneri ve ışıklı bayrak direği,otomatik sintine pompası ve bir de akü ile 36500TL fiyat verdiler.Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün yerliyurtun üreticisini aradım.4.50 direksiyonlu ve 20 hp honda marşlı trimli çıplak tekneye 37000TL çektiler.Bayinizde fiyat daha uygun dedim.Motoru daha uygun vermişlerdir dediler.Bayiden aynı tekneyi alüminyum tente,teyp hoparlör,çakmaklık ve çakmak,gömme seyir feneri ve ışıklı bayrak direği,otomatik sintine pompası ve bir de akü ile 36500TL fiyat verdiler.Yarın sipariş vermeyi düşünüyorum.
hayırlı uğurlu olsun , fotoları da paylaşırsanız seviniriz

Mansmart

Yeni Üye
Adı
Levent
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı olsun güzel avlar dilerim