15/04 tarihinde ViyaBoat tan Ferhat Beyle konuşaraktan daha önce anlaşıp henüz teslim almadığım 4,60 konsol modeli ile kombin 30hp mercury tirim +direksiyon modelinden çok hoşuma giden4,65 prn modeli tekneye kombin 30hpmercury tirim+direksiyon modeline geçiş yaptım.Ferhat Beye tşk.nasip olursa10Haziranda teslim.4,65prn modeli 2,10cm genişlik var ,3çidarlı (yapısını gördüm komle dış cidar üzerine orta cidar var arasında demir konstrüksiyon var herhalde arası komple köpükle doldurulmuş,üzerinede iç çidar oturtuluyor.)alt yapısı güzel yorumlarda üç kişi tek tarafa geçse bile yan yatmadığı söyleniyor.kullanıp göreceğiz bakalım 330kg ile 30hp nasıl olacakDeplasman ve off-shore tekneleri şimdi anladım. YERLİ yurt 4 60 veya 4 70 konsollu, anıların 460cc konsollu var aklımda. Ben tekneyi sürekli römork ta taşıyacağım için teknenin çok ağır olmasını istemiyorum. Malum liman sıkıntımız iç sularda da var. Birde barajlarda çok fazla kayalık var, yani sürekli kıyıya yanaşmak zorunda kalıyoruz. Bu fiberlerin dayanıklıkları nasıl? Aklımda başka bir soruda var. onun için aslında bir konu açmak istiyorum. Çift cidar teknelerin yapısı tam olarak nasıl oluyor? İki dış katman mi oluyor yoksa aralara odacıklar bırakılarak mi yapılıyor. Bunu öğrenmem lazım. boston whaler teknelerde olduğu gibi araya köpük düşünüyorum.