Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teknelerin hepsi birbirine benzer ortada livar olmasın yanda olsun motorda mümkünse 30 hp olsun.Ben viyaboat 4,65prn 30hp mercury konsollu kullanıyorum memnunum
Bu setin fiyat bilgisi nedir guncel olarak?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar 4.50 Prusa marin ve 20 hp tohatsu marşlı trimli tekne almak için firmayla görüştüm ancak burada bir arkadaşın bu firma ile yaptığı alışveriş sonucunda daha 1 aylık teknesinin heryerinin çatladığını öğrendim ben tekneyi 14.000 tl ye alacaktım konsollu olarak bu fiyatlar civarına bu boyda kaliteli tekne ne alabilirim acaba yanıtlar için şimdiden teşekkürler

Motor varsa ikinci el al 14000tl fiyat iyi imiş viyaboat tekne sağlam ve kullanışlı ben kullanıyorum görüşün isterseniz

Merhaba arkadaşlar 4.50 Prusa marin ve 20 hp tohatsu marşlı trimli tekne almak için firmayla görüştüm ancak burada bir arkadaşın bu firma ile yaptığı alışveriş sonucunda daha 1 aylık teknesinin heryerinin çatladığını öğrendim ben tekneyi 14.000 tl ye alacaktım konsollu olarak bu fiyatlar civarına bu boyda kaliteli tekne ne alabilirim acaba yanıtlar için şimdiden teşekkürler
yıldız marin cabinstar

Merhaba ,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum
9.9 4 zamanlı motor ile 4.50 fiber tekne almayı dusunuyorum,
Amatör Denizci ehliyetimiz olmamasından kaynaklı.
Fakat Çevremde tanıdıklarım tenke ve motorun evraklarının yeterli olmasıyla birlikte ADB belgesine cok bakılmadığını söylemekteler.
20 hp ve 4.65 alıp kullanmamda sizce bir sorun olrmu teknenın motorun evrakları lıman kaydı vs tam olduktan sonra?

Simdiden cok teşekkre eder saglıklı günler dilerim

Merhaba ,
Bir konuda fikrinizi almak istiyorum
9.9 4 zamanlı motor ile 4.50 fiber tekne almayı dusunuyorum,
Amatör Denizci ehliyetimiz olmamasından kaynaklı.
Fakat Çevremde tanıdıklarım tenke ve motorun evraklarının yeterli olmasıyla birlikte ADB belgesine cok bakılmadığını söylemekteler.
20 hp ve 4.65 alıp kullanmamda sizce bir sorun olrmu teknenın motorun evrakları lıman kaydı vs tam olduktan sonra?

Simdiden cok teşekkre eder saglıklı günler dilerim
ADB alsanız ya. Çok zor değil.

Bence ADB alın ve motorunuz çok küçük olmasın rahat edersiniz veya istediğiniz motoru alın sonra belgeyi alırsınız . Motoru ve tekneyi değiştirmek maliyetli olur

Back