Arkadaş tekne almadan önce lütfen bana bizzat danışın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguzsen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha önceden marin boat teknelerine bakmış idim buradan aldığım yorumlar doğrultusunda vazgeçtim. 4,60 viyaboat ve 4,60 yerliyurt konsolu arasında kararsız kalıyorum 30 HP mercury makine ile yorumlarınız ricası ile,

Yerliyurt 4.60 konsolluyu 50hp Honda ile kullanıyorum. Sert havalarda dahi Körfez'i baştan başa gidiyorum çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı. 30hp ile de güzel takım olan bir kayık tavsiye ederim.
Kendim kullanıyorum ama balıkçılık için direksiyonlu tekne tavsiye etmiyorum.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır tekne araştırıyor idim. ilk teknem olacağı için ince eleyip sık dokudum. siteden almış olduğum yorumlar doğrultusunda YERLİYURT 4.60 Konsollu ve 30 HP Mercury motor ile teknemin siparişini verdim. inşallah yakın zaman içinde resimlerini sizler ile paylaşacağım.

hayırlı olsun... inşallah memmnun kalırsınız...çok güzel bir takıma benziyor.👍

güzel kombinasyon. Ben motor olarak japonları tercih ediyorum.Bende 460 Yerliyurt var (konsollu değil) ve 20 HP suzuki.
Motor bana yetiyor,her defasında sök tak yapmam gerekiyor diye daha büyük almadım.
ama ideali 30 HPdir, siz doğrusunu yapmışsınız.

yorumunuz için teşekkür ederim. benim de ilk terciğim japon motorları lakin bütce olarak beni aşıyor idi. ben uzun süre araştırdım bu kombinin uygun olduğu kanatine vardım.

sene başında furarda bakmıştım, suzuki fiyatları iyi idi,yamaha ilk kez uygun fiyata fuarda verdi.Honda pahalı idi diğerlerine göre.
Tabii fuar özel fiyatlarından bahsediyorum.

Aynen bende bakmış idim ama o zamanlar hala araştırma aşamasında olduğumdan kesin karar verememiş idim. kısmet böyle imiş.

Arkadaslar Marin Boat ile ilgili olumlu olumsuz yorumlarinizi paylasirmisiniz?

Fiyati cok uygun, dis gorunusu vs gayet iyi ama sahibinsen.com'da bir suru satilik ilani var. Acikcasi bu beni supheye dusuruyor?

Bariz bir olumsuz yani varsa alip da bile bile lades olmayalim ??

Back