Merhaba,
Balıkesir/Altınoluk-Güre bölgesinde ağırlıklı olarak yaz aylarında Mercury 9.9 4 zamanlı motorum ile balık tutmak ve gezmek amacı ile kullanmak için almayı düşünmekteyim. Ağırlıklı olarak 3 kişi ile kullanılacaktır. Bulunduğum bölge yaz aylarında sabah ve akşam saatleri ve belirli dönemler hariç, rüzgar almakta çoğunluklada dalgalı olmaktadır. Fiyatı kurdan kaynaklı olmakla birlikte oldukça yüksek. 2. el satışını henüz göremedim. Tercih etmemdeki sebep: Orca botumun artık ömrünü doldurmuş olması. Bağlantı (yapışkan) yerlerinden açılmalar başladı, sürekli 'acaba bir yerden açılır mı?' endişesi ile kullanmak istemiyorum, soğudum bottan. Sağlamlık yönünden sorun yaşamayacağımı, patladı, kırıldı, çizildi derdimin olmayacağını ve hafif olduğu için mevcut motorumla sorunsuz kullanabileceğimi düşünüyorum. Daha sonra 30 bg motor ile de kullanmayı düşünüyorum, motorum henüz 2018 model işimi görüyor ilerleyen yıllarda değiştireceğim. Deneyimleyen veya bilgi sahibi olan bilgi verebilir mi? Serpinti, denge vs... konularında görüşü olan, fikri, önerisi olan sayın üyelerin değerli yorum ve yardımlarını rica ederim.
ÖZELLİKLER
Malzeme
Rotasyonel Kalıplı Polietilen (% 100 geri dönüştürülebilir) UV stabilize, çift cidarlı gövde, tek parça halinde üretilmiştir.
uzunluk........... 3,70 m / 12 '2 "
Genişlik........... 1,73 m / 5 '8 "
motor şaft uzunluğu.......... Uzun
Stern yüksekliği..........0,52 m / 20,5 "
Ağırlık.......... 143 kg / 316 lbs
Maks. kişiler
CE kategori D 8 kişi / kategori C 6 kişi
Maks. yük
CE kategori D............ 550 kg
kategori C ...............540 kg (motor dahil)
Maks. dıştan takma......... 15 kW / 20 HP
@Geronimo
Whaly 370 hakkında ne düşünüyorsunuz Arkadaşlar?
Whaly 370 - Whaly