Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Merhaba Dostlar ,

Uzun bir aradan sonra tekrar yazmak istedim , vereceğim bilgiler Avcılar Ambarlı için geçerlidir.Akşam ezanı itibariyle istavrit alıyoruz geceleyin toplu çapari attığımızda yine aynı şekilde istavrit alıyoruz. Lakin kıyıda çok ve çok fazla yaprak bulunmaktadır şayet bu balıklar o mıntıkada kalırsa gerçekten güzel av mevsimi olacaktır.Tekneyle açılacak arkadaşlara tavsiyem Atatürk evinin orada yani Defne kafenin altında yer alan tekneci arkadaş adam başı gidiş -geliş 20 tl olacak şekilde platformun oraya bırakıyormuş kalabalıksanız eğer örneğin günün bi saatinde bırakıyor daha sonra telefon açıyorsunuz gelip sizi alıyorlar tabi platformun orası güzel istavrit ve mezgit yapıyor , çapariniz ince takım olsun (Beden 10 köstek 10 gibi ) aşağıya sarkıtacagınız için kopma riski az olur , birde mezgit için çapari yapın , çapariyi zemine yatırıyorsunuz bir süre sonra mezgit gelmeye başlıyor, yemle uğraşmanıza gerek yoktur.
Herkese rastgele

Selimpaşa duraman sahil şeridi önünde dün 2-3 saatlik deneme sonucunda hiç bir vuruş alınamamış, diğer oltacıların oltasına kefal isabet etmiş şahsımın oltasına ise uçmakta olan 1 adet yarasa isabet etmiştir 🙁
İlginç,,,bir şey oldu mu hayvancağıza.? Bir dahaki sefer balık isabet eder inşallah rastgele.

İlginç,,,bir şey oldu mu hayvancağıza.? Bir dahaki sefer balık isabet eder inşallah rastgele.

Enteresandı gerçekten. ilk baş yengeç sandım biraz yaklaşınca kurbağa mı yoksa dedim(tuzlu suda nasıl oluyorsa) ama dikkatli bakınca yarasa olduğunu anladım artık nasıl bir ihtimal gerçekleştiyse benim 0.08 mm lik ip misinama çarpmış mı yoksa savururken ben mi yakaladım anlamadım.

Malesef dokunmadım ipi kesmek durumunda kaldım. Yanımda eldiven benzeri bir şey olmadığı ve yarasa ile çıplak elle temasın ufakta olsa kuduz gibi bir ihtimal barındırmasından ötürü kurtaramadım hayvanı. üzüldüm ama o an yapacak bir şey yoktu.

Gürpınar Pekmezde lrf hiç tat vermemeye başladı. Ufak ispari vuruşlarından usanıp avı sonlandırdım. Bu civarlarda lrf için başka mera bilen eden var mı acaba ?

Back