Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Herkese Selam,

Evet Ambarlı Sahilde balık başlamıştır ama malesef kıraça çok ufaklar, sanırım 1 hafta sonra daha iri boyutlarda balık tutabiliriz diye düşünüyorum.Bu arada Cumartesi ünü eşkina için bekledim ama vuruş alamadım.

saygılarımla

Ben ne kadar giremesemde abim sabah suyunda
IMG-20150503-WA0004.jpg

Merhaba ,

Dün akşam işten sonra avcılar sahildeydim saat 19 :15 de oltamı denizde attım, gün sonunda 15 adet iri istavrit alabildim. Fakat şöyle bir durum var balık saat 20:00 - 20:30 arası yapıyor.

saygılarımla

Merhaba ,

Dün akşam işten sonra avcılar sahildeydim saat 19 :15 de oltamı denizde attım, gün sonunda 15 adet iri istavrit alabildim. Fakat şöyle bir durum var balık saat 20:00 - 20:30 arası yapıyor.

saygılarımla
Genellikle ambarlı sahiline gidiyorsan ,karşılaşırız mutlaka...

Ben ne kadar giremesemde abim sabah suyunda 18652 dosyayı görüntüle

Enteresan bir yer Gürpınar. Çok sefer sabah suyu akşam suyu değişik noktalarında spin yapmışlığım vardır ama ne bir takip ne bir vuruş alamadım. Şimdi düşünüyorumda biz bu işleri yaparken bu levrekler nerdeymiş. Tebrikler güzel av.

Enteresan bir yer Gürpınar. Çok sefer sabah suyu akşam suyu değişik noktalarında spin yapmışlığım vardır ama ne bir takip ne bir vuruş alamadım. Şimdi düşünüyorumda biz bu işleri yaparken bu levrekler nerdeymiş. Tebrikler güzel av.

Gürpınar'a tahminim balık çok nadir giriyor.

Back