Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Teknemiz yokki açığa gidelim🙂..sen kıyıdan haber ver,kıyıda ne var ne yok?..🙂

Cemil abi ben yazın selimpaşadan tekneyle balık avlıyorum kıyı balıkçılığı hakkında bilgim yok sadece geçerken bir bilgi veriyim dedim

Cemil abi ben yazın selimpaşadan tekneyle balık avlıyorum kıyı balıkçılığı hakkında bilgim yok sadece geçerken bir bilgi veriyim dedim
Ama oldumu şimdi?🙂 bizi iştahlandırdın kenara çekiliyorsun, bilgi paylaşımı için teşekkür ederim..hee bu arada Selimpaşa ya yolun düşerse tekneye beklerim😉

Cemil abi bende durmunanın gerisinde kendi teknemle balığa çıkıyorum belkide gördüm seni

12,05,2015 yine yok yine yok, Avcılar denizköşkler civarında istavritle başlayan denemelerim hava karardıktan sonra yemli ile devam etti. Fakat sağa sola rüzgarın salladığı oltamın ucunda aşağı yukarı tek bir sallantı ne yazıkki olmadı. 🙁 merak ettim deniz halen soğuk mu diye ellerimi yıkadım 🙂 nerdeyse bizim girebileceğimiz sıcaklığa gelmiş. Ama balık halen açıkta çünkü teknelerde orda martılarda. Beklemeye devam.

Güzelce açıkları. Saat 9-12 arası tartmadık ama aşağı yukarı 5 kg. civarı istavrit yakaladık.

n7E2Qg.jpg
YB4JQz.jpg

Back