Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Aynen sen ne kadar kibar olmaya çalışssanda, olayın önemsizliğini anlatsanda karşı tarafın tavırları işin tadını kaçırıyor.

Genelleme yapmak istemiyorum elbette içlerinde bu işi zevkle yapan, keyif almaya çalışan dostlar vardır ama bu sıkıntıyı belli bir yaşın üstünde şamandıralı takım atan veya kefalcilerle çok sık yaşıyorum. Birde çok büyük bir olaymış gibi ortamı geriyorlar.
Köprüde işim olmaz ama galata o şekilde tipler çok.

Avcılar'da sabah 6.45 de rapalayla kafasında go pro olan bir spinci abi çok büyük bir kofana yakaladı.
Go pro balığı çekiyorsa takarız kafamıza birer tane avcılardan tekneyle açılınca liman açığında güzel çıkartıyor benim komşu. Spin attım o kadar avcılarda tık yok bende.

Büyükçekmece gölünde lrf spin karışık 50 60 tane perch yakaladım bugün saat 16dan gün batımına kadar. 1 tane ufak turna. 30 santim üstü 6 adedi haricinde hepsini saldım. Denizde balık yokluğunda aksiyonu bol güzel bir av türü. Tavsiye ederim. Denk gelirse 10 kiloya kadar turnalar var. 5 liralık decathlon silikonları süper iş yaptı.

Aynen sen ne kadar kibar olmaya çalışssanda, olayın önemsizliğini anlatsanda karşı tarafın tavırları işin tadını kaçırıyor.

Genelleme yapmak istemiyorum elbette içlerinde bu işi zevkle yapan, keyif almaya çalışan dostlar vardır ama bu sıkıntıyı belli bir yaşın üstünde şamandıralı takım atan veya kefalcilerle çok sık yaşıyorum. Birde çok büyük bir olaymış gibi ortamı geriyorlar.
Aç onlar aç sudan et çıksın da ne olursa olsun hesabındalar ...

Gölde lrf ile perch avladık hepsini saldık. Spin ile turnaya da denedik ama sonuç yok.

9DF9F8C0-FBEF-4E64-81C1-9976333F1E66.jpeg
28965C73-17AB-41F0-87F5-3C25E6B833F0.jpeg

S. A. Arkadaşlar yakupluda marinanın sağında uzunca bir sahil var. Bu sahilde avlanan oldu mu? Bu gün bir saat kadar at çek yaptım tık yok. Deneyimi olan var mı sahil hakkında?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat 15:30 20:30 a kadar silikon lrf salladik.Sadece 1 vurus aldim ondada ispari geldi.Saldim.Baska vurus dahi alamadım.

Balığı saldım canlı büyür inşallah

Dosyalar

• 6DA2BBFD-FE0C-46F0-9C0B-18D49E7191F2.jpeg
    6DA2BBFD-FE0C-46F0-9C0B-18D49E7191F2.jpeg
    69.2 KB · Okunma: 457
Son düzenleme:
Back