Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

Mektupla

Daimi Üye
S. A. Arkadaşlar yakupluda marinanın sağında uzunca bir sahil var. Bu sahilde avlanan oldu mu? Bu gün bir saat kadar at çek yaptım tık yok. Deneyimi olan var mı sahil hakkında?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Saat 15:30 20:30 a kadar silikon lrf salladik.Sadece 1 vurus aldim ondada ispari geldi.Saldim.Baska vurus dahi alamadim.
Tez zamanda rastgelir inşâllah...

BALIKCI19851985

Aktif Üye
Merhaba Dostlar ,
Büyükçekmece gölünde hafta sonu eşimle gidebileceğim mera varmıdır ,
ilk defa gidicem hedef balık perch

teşekkürler
rastgele

52Eagle

Üye
Adı
Murat K.
Merhaba Dostlar ,

teşekkürler
rastgele
Bu ara Büyükçekmece gölü hem perç hemde turna konusunda baya verimli. Ben şahsen gitmedim ama iki haftadır giden arkadaşlarım. Baya iyi boyutlarda hem perch hem turna aldılar.
Haritalardan da bakın girebileceğiniz en uygun yerden girebilirsiniz. Genel olarak bütün gölde av mevcut şuanda.

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba Dostlar ,

teşekkürler
rastgele
Selamlar. Mezarlığın arkasında geçen cumartesi 60 parça perch aldım saldım. Lrf spin antremanı gibi oluyor. Bazı günler şarapçılar oluyor bazı günler aile doluyor. Yalnız balıklarda bol bol parazit var bilginiz olsun. Derisinin dışında gri yeşil 1 santim civarı solucan etinin içinde de 3 4 santimlik kırmızı solucanlar var. Tüm balıklarda olmasa da çıplak gözle görülüyor. Arada 2 3 tane 40 50 santim civarı turna da çıktı.

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Selamlar. Mezarlığın arkasında geçen cumartesi 60 parça perch aldım saldım. Lrf spin antremanı gibi oluyor. Bazı günler şarapçılar oluyor bazı günler aile doluyor. Yalnız balıklarda bol bol parazit var bilginiz olsun. Derisinin dışında gri yeşil 1 santim civarı solucan etinin içinde de 3 4 santimlik kırmızı solucanlar var. Tüm balıklarda olmasa da çıplak gözle görülüyor. Arada 2 3 tane 40 50 santim civarı turna da çıktı.
Bunu soracaktim sen yazmışın.Hocam bu parazitli balıkları yemek zararlı mıdır ?Tabi ki yemem fakat köyünde baraj var istanbul gibi pis değil ama insan düşünüyor...

mesafeler

Üye
Adı
Emrah
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bunu soracaktim sen yazmışın.Hocam bu parazitli balıkları yemek zararlı mıdır ?Tabi ki yemem fakat köyünde baraj var istanbul gibi pis değil ama insan düşünüyor...
Bu parazit ülkemiz tatlı sularında sıkça görülüyor. Trakya baraj ve göletlerinde dönemsel olarak çok karşılaştık. Anadoluda da var epey. Araştırdığım kadarıyla iyi pişirin yeyin şeklinde bir genel yorum var. Ben tercih etmiyorum. Ama iri bir turna tutmanın keyfi de başka. Denizlerimizdeki verimsizlik sebebiyle göldeki aksiyona gidiyorum. Bazen kiloluk perchler denk geliyor. 2 3 kiloluk turnalar öte beri drniz balığından çok daha hırçın. Çekmesi keyifli.

Onlins

Aktif Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bu parazit ülkemiz tatlı sularında sıkça görülüyor. Trakya baraj ve göletlerinde dönemsel olarak çok karşılaştık. Anadoluda da var epey. Araştırdığım kadarıyla iyi pişirin yeyin şeklinde bir genel yorum var. Ben tercih etmiyorum. Ama iri bir turna tutmanın keyfi de başka. Denizlerimizdeki verimsizlik sebebiyle göldeki aksiyona gidiyorum. Bazen kiloluk perchler denk geliyor. 2 3 kiloluk turnalar öte beri drniz balığından çok daha hırçın. Çekmesi keyifli.
Saüolun hocam , atmsk en iyisi :)