Avfoni ve Hayal Kırıklığı

Değerli üstadlar, ilgili marka ve modelleri google a yazar da specleri bulabiliriz. Amacım burada başka bir sayfaya çıkmadan alış veriş ederken değerleri inceleyip o değerlere göre karar vermek ve vakit kaybetmemek. Yoksa her baktığım ürünün speclerini google da araştırmaya kalkarsam yanarım. Zaman hepimiz için değerli.

Merhabalar tekrar,
bugün yeni yapacağım alışverişler için (Lazım olan bir kaç malzeme var) hedef balığa üye oldum.
Lakin ki örgü misinalara bakarken mm - kg değerleri girilmediğini gördüm. Bu bilgilerin girilmesi mümkünmüdür. Örnek linkler,
Kendo Dynema 4 Örgü 250m İp Misina 14mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Kendo Dynema 8 Örgü 120m İp Misina 12mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Kendo Multicolor 8 Örgü İp Misina 250m 0.12mm Kendo İp (örgü)Misinalar | Hedef Balıkta
Merhaba, ürünlerin üzerinde ve İthalatçı firma sitesinde de bilgiler yamadığı için bizde giremedik.

Teşekkür ederim Hamdi Bey,
Daha kendi ürünlerinin çekerlerini yazmayan bir markanın iplerini almamak lazım kanımca.

Teşekkür ederim Hamdi Bey,
Daha kendi ürünlerinin çekerlerini yazmayan bir markanın iplerini almamak lazım kanımca.
Boykota gerek yok bence, kullanıp da memnun kalmayan pek kişi yok gibi bu ipleri. Fiyat/Performans olarak üst sıralarda yer alıyor kanımca. Kullandım, kullanıyorum. Oradan biliyorum.

Biz Hedef Balık olarak %95 stoktaki ürünlerimizi satıyoruz. Mağazamızda olduğu için bazen stok hataları çıkabiliyor. İade Sürecimiz 20 Saniyedir..!!

Örnek verdiğiniz ürün ise renklerini seçtiğinizde direk size o ürüne ait kendi resmi açılıyor. Koda gerek yok almak istediğin ürünü direk görüyorsun ve kod hatasından kurtulmuş oluyorsunuz..

Size saçma gelen olay bazı mecburiyetlerden doğmaktadır. Örnek verdiğiniz site ise sadece online satıyor ve işleri siteye ürün girmek siz alınca da gidip bulup size kargo etmektir.

Mağazamızın Youtube kanalını ve Facebook sayfalarını ziyaret ederseniz biz sadece ürün satmıyor her türlü desteyi veriyoruz..!! Biz önceliği doğru ekipman almanıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabiki insanların beklentileri farklı olabilir. İyi günler..

(link)

(link)

Mağazamızdan bir kaç Kare Fotoğraf..
59756 dosyayı görüntüle 59757 dosyayı görüntüle 59758 dosyayı görüntüle 59759 dosyayı görüntüle
Allah için doğrudur aziz mübarek bayram günü

Bu kendo markası kimindir ? Yurt dışında bulamadım. Yerlimidir ? Türkiyeye ithal edilip üzerine kendo markası mı basılıyor ?
Sahteleri çok güzel ve genel olarak uygun fiyatlı.

Bu kendo markası kimindir ? Yurt dışında bulamadım. Yerlimidir ? Türkiyeye ithal edilip üzerine kendo markası mı basılıyor ?
Sahteleri çok güzel ve genel olarak uygun fiyatlı.
Cengiz Balıkçılık tarafından ürünleri Çin'de ürettirilip ülkemiz piyasasında satılan bir markadır.

Back