Avrasya Tekne Seçimi - Yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuErorZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Toplam bütçem 50 bin. Yamaha 50 HP istiyorum.
Yamaha da en son fiyatı bildirirseniz yardımcı olurum.

Tekne içim de Yerliyurt düşünürseniz yardımcı olurum.

Denizcilik tecrubeniz varmi, kaptanlik tecrubesi nedir? Bu bahsettiginiz tekneleri kullanmak hic de basit degildir. Hele ki sirti avi cok tecrube gerektiren tehlikeli bir avdir. Kiyi kiyi giderken karsiniza her an hersey cikabilir. Bir bakarsiniz deniz bombis bir bakarsiniz tekneyle kafa kafayasiniz.

Tecrube yoksa once 330 civari bir botla bir iki sene tecrube kazanmanizi siddetle oneririm.

Tecrube varsa kamarasiz bir tekne oneririm. Ustune bir tente onune acilir kapanir bir ruzgarlikla harika avlar ve gezintiler yaparsiniz. Kamara sadece teknenin kullanim alanini daraltir.

Yok illaki kamarali dersen Arisin onerdikleri rota lardan badkasina bakma derim. Tam denizci tekneleridir. Rahatlik pratiklik guven hersey 10 numaradir.
Kenan Bey, tam da dediğiniz gibi 3,30'luk bir botla 1-2 senelik tecrübe kazandım.
Rota tekneler ağır ve yavaş. Tabi bunun sonucunda denizci oluyorlar. Bunun farkındayım. Fakat Akdeniz'deyim ve genelde sakin havalarda avlanıyorum.

Fuarda airdeck omurgalı bot ne var giden arkadaşlar bilgi verebilirmi 3.30 boy

Arkadaşlar Moonday 5.40 tekne kaporasını ödedim. İçinde yatacak ufak bir kabini var(havuzluk altında). Benim ihtiyacım olan da buydu zaten. Koca bir kamara şart değildi. Kafayı sokacak bir alan kâfi idi benim için.

Oldukça uygun fiyata aldım. Satıcı Boray Bey gerçekten çok ilgili. Hem bolca indirim yaptı hem de çok ilgilendi. Aksesuarlar hediye etti. Böyle ilgili bir satıcıdan tekne almanızı tavsiye ederim. Her sorunuza cevap veriyor ve insana güven veriyor.

Teknenin fiberi çok kalın. Dokunduğunuzda anlayabiliyorsunuz.

Almayı düşünen varsa gidip görüşün derim.

Hamdi Bey de çok yardımcı oldu, sağolsun. Tekneyi Safter'den alsaydım motoru Hamdi Bey'den alacaktım fakat Moonday'den de çok iyi bir indirim alınca o yönde karar kıldım.

hayirli ugurlu olsun ... gule gule kullan . keyifli surusler, bol balikli avlar,kamaranda tatli ruyalar dilerim 🙂

Back