Yamaha da en son fiyatı bildirirseniz yardımcı olurum.Toplam bütçem 50 bin. Yamaha 50 HP istiyorum.
Tekne içim de Yerliyurt düşünürseniz yardımcı olurum.
Yamaha da en son fiyatı bildirirseniz yardımcı olurum.Toplam bütçem 50 bin. Yamaha 50 HP istiyorum.
Kenan Bey, tam da dediğiniz gibi 3,30'luk bir botla 1-2 senelik tecrübe kazandım.Denizcilik tecrubeniz varmi, kaptanlik tecrubesi nedir? Bu bahsettiginiz tekneleri kullanmak hic de basit degildir. Hele ki sirti avi cok tecrube gerektiren tehlikeli bir avdir. Kiyi kiyi giderken karsiniza her an hersey cikabilir. Bir bakarsiniz deniz bombis bir bakarsiniz tekneyle kafa kafayasiniz.
Tecrube yoksa once 330 civari bir botla bir iki sene tecrube kazanmanizi siddetle oneririm.
Tecrube varsa kamarasiz bir tekne oneririm. Ustune bir tente onune acilir kapanir bir ruzgarlikla harika avlar ve gezintiler yaparsiniz. Kamara sadece teknenin kullanim alanini daraltir.
Yok illaki kamarali dersen Arisin onerdikleri rota lardan badkasina bakma derim. Tam denizci tekneleridir. Rahatlik pratiklik guven hersey 10 numaradir.
Anlayamadım Hamdi Bey.Yamaha da en son fiyatı bildirirseniz yardımcı olurum.
Tekne içim de Yerliyurt düşünürseniz yardımcı olurum.
Yok abicim benim istediğim oradakilerin tüyü 3.30 mt olacakfuar fotograflarima bak orada var mi bahsettiginden
Yamaha da yardımcı olabilirim 🙂@Hamdi abi banada 6 bg kısa şaft üstten depolu bir motor bak suzuki ilk tercihim