Avrasya Tekne Seçimi - Yardım !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QuErorZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar Moonday 5.40 tekne kaporasını ödedim. İçinde yatacak ufak bir kabini var(havuzluk altında). Benim ihtiyacım olan da buydu zaten. Koca bir kamara şart değildi. Kafayı sokacak bir alan kâfi idi benim için.

Oldukça uygun fiyata aldım. Satıcı Boray Bey gerçekten çok ilgili. Hem bolca indirim yaptı hem de çok ilgilendi. Aksesuarlar hediye etti. Böyle ilgili bir satıcıdan tekne almanızı tavsiye ederim. Her sorunuza cevap veriyor ve insana güven veriyor.

Teknenin fiberi çok kalın. Dokunduğunuzda anlayabiliyorsunuz.

Almayı düşünen varsa gidip görüşün derim.

Hamdi Bey de çok yardımcı oldu, sağolsun. Tekneyi Safter'den alsaydım motoru Hamdi Bey'den alacaktım fakat Moonday'den de çok iyi bir indirim alınca o yönde karar kıldım.
Eger sorun olmazsa kaça aldiginizi öğrene bilirmiyim

Bu sene benimde tekne ve motor almam gerekiyor. Eskisini satınca boşluğa düştüm resmen.Son gün bende fuardayım. İlk hedefim suzuki motor. 2014 yılında liste fiyatı 20000 olan 60 Hp motoru 16,500 tl ye almıştım. Euro boat 5,20 modele bayıldım ama neden yanına "vergiden muaf" yazdınız ? Aldığınız motor ve tekne fiyatınıda mahsuru yoksa bende öğrenebilir miyim.

Bu sene benimde tekne ve motor almam gerekiyor. Eskisini satınca boşluğa düştüm resmen.Son gün bende fuardayım. İlk hedefim suzuki motor. 2014 yılında liste fiyatı 20000 olan 60 Hp motoru 16,500 tl ye almıştım. Euro boat 5,20 modele bayıldım ama neden yanına "vergiden muaf" yazdınız ? Aldığınız motor ve tekne fiyatınıda mahsuru yoksa bende öğrenebilir miyim.
Euro-boat için Quicksilver 4.70 diye aratırsanız internette, aynı kalıbı kullanmışlar. Çok cüsseli bir tekne. Firma sahibinin söylediğine göre CE belgesinde 4,99 geçiyormuş. Vergiden muafmış. O cüssede bir teknenin vergiden muaf olması acaip. Kamaradan vazgeçmiş olmasam alabilirdim. Kamarası da çok büyük.

Demdem Bey'e de cevap olsun. Vergiler dahil 22 bin liraya geldi tekne. İçinde en az 3-4 bin liralık ekstra var. Tekne kabuğu diğer markalardan çok daha kalın. Güven veren bir tekne.

Biriyle görüştüğümde teknenin zamanında teslim edilmemesi gibi bir şey duydum. Sözleşmenize gecikme cezası ekleyin ! Hangi markadan alırsanız alın yapın bunu.

70 HP Yamaha: 8500 USD(300 dolar düşürdü Moonday'in sahibi) + 650 USD ÖTV

Euro-boat için Quicksilver 4.70 diye aratırsanız internette, aynı kalıbı kullanmışlar. Çok cüsseli bir tekne. Firma sahibinin söylediğine göre CE belgesinde 4,99 geçiyormuş. Vergiden muafmış. O cüssede bir teknenin vergiden muaf olması acaip. Kamaradan vazgeçmiş olmasam alabilirdim. Kamarası da çok büyük.

Demdem Bey'e de cevap olsun. Vergiler dahil 22 bin liraya geldi tekne. İçinde en az 3-4 bin liralık ekstra var. Tekne kabuğu diğer markalardan çok daha kalın. Güven veren bir tekne.

Biriyle görüştüğümde teknenin zamanında teslim edilmemesi gibi bir şey duydum. Sözleşmenize gecikme cezası ekleyin ! Hangi markadan alırsanız alın yapın bunu.

70 HP Yamaha: 8500 USD(300 dolar düşürdü Moonday'in sahibi) + 650 USD ÖTV

Çok güzel bir takım kurmuşsun hayırlı olsun güle güle kullan. Aldığınız kabuğa binme imkanım olmuştu gayet rahat ve güven veriyor. 70 hp motorla bu iş tam olmuş =)

euroboat 520 cabin teknesi için , liman kaydı yapılırken , liman başkanlığından gelip ellerinde metre ile tekne boyunu ölçecekler.. ...firma sahibin verdiğ evraka göre tekne boyu yazılarak liman kaydı yapılmaz.. memur metreyle ölçer gördüğünü yazar.. 5 metre 20 cm lik tekne vergili olacaktır.

Hakan Bey, kendisi bana teknenin 4,99 olduğunu söyledi. "Burnuyla belki bir kaç santim geçiyordur" dedi. Emin değildi yani. Bir görüşmekte fayda var.

Back