Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan GERÇEKLEŞTİ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dayanamadim bir kac kere yükleyim dedim🙂

ayvalik1.jpg

ayvalik2.jpg

ayvalik3.jpg

ayvalik4.jpg

ayvalik12.jpg

ayvalik13.jpg

ayvalik16.jpg

ayvalik25.jpg

ayvalik27.jpg

ayvalik35.jpg

ayvalik37.jpg

ayvalik39.jpg

ayvalik40.jpg

ayvalik41.jpg

ayvalik43.jpg

ayvalik44.jpg

Tolga'nın ricası ile daha önce canlı yayın konusunda yüklediği resimleri buraya da yükledim...

İlk önce Süleyman abi ve Bülent abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.Harika bir 2 gün geçirdim çok güzel bir balık deneyimi oldu.Balık alamasam da en azından denize girdim 😀 bu yönden çok iyiydi.Balık organizasyonu benim için kusursuzdu herşey çok güzeldi.En önemlisi sohbet muhabbet yeni arkadaşlar edinmek gerçekten mükemmeldi.Tekrar herkese teşekkür ederim..

Bülent abi harbiden bu fotoğrafı gönderin balık dergisine 😀 Mükemmel bir resim olmuş. Öncelikle Süleyman abi ve Bülent abi olmak üzere emeği geçen ve katılan herkese bu keyifli organizasyon için çok teşekkür ederim . Çok keyifli güzel bir oganizasyondu ve özellikle Rasmus teknesinin kaptanı İbrahim abiyede teşekkür etmek lazım gerçekten balık tutturabilmek için çok uğraştı ilk defa dedim bu kaptan bize balık tutturmak istiyor . Eğer farklı bir kaptanla olsaydık tahmininmce hiç birşey tutamazdık bu yoklukta sağ olsun bu yoklukta kilolarca balık yakalayanlar oldu 🙂D İzocan ve Engin 😀)

Benim bu görsel şölen de kendi adıma en beğendiğim kare bu oldu 😀

(link)

Öncelikle Emek veren Süleyman arkadaşımıza ve destekleri ile bize yardımcı olan Bülent abimize Çok teşekkür ederim.

Servis Şoförümüze ve Mert'e da ayrıca teşekkür ederim.

Yeni arkadaşlarımız ile tanışmış ve iki gün stres atmış olduk. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım.

Hepinize Rastgele..

Başta Süleyman ve Bülent Abi olmak üzere emek ve zahmetleri geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Dönüşte pazartesi zor geçse de dostlarımızla beraber 2 harika gün geçirdim. Tekrar görüşmek dileğiyle.

celal abi çok şansısızdık balık bizi transit geçti hep izzetin yüzünden 😀 👍😀

celal abi çok şansısızdık balık bizi transit geçti hep izzetin yüzünden 😀 👍😀

Sayın Jinekololoji nöbetçisi,

3 ahtapotu oltandan kaçırdın. Balık gelmedi demişsin. Denize atladığında sortuna kaçan balığı da düşürdün. Yakaladığın balıkları ne yaptın? Balık denk gelmeyen sadece Senih var diye biliyorum. Onun da o günkü durumu malum.

Senih tam bir sinek avcısı. Saçına giren sinek 6 ay yolu bulup dışarı çıkamıyor.
Bir dahaki sefere burada levrek yakalayacak. Ona özel silikon hazırlıyorum.

Back