Ayvalık - Konaklamalı Balık Avı Turu - 26/27 Nisan GERÇEKLEŞTİ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TekAdam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tuttuğum balıkların yarısını ziyan olmasın diye üst komşuma vermiştim. Sağolsun tabağımı boş yollamadı 👍

7570 dosyayı görüntüle

Özlemişim böyle şeyleri duymayı Engin 👍👍👍

Bir zamanlar her balık dönüşü bir iki komşumuzu sevindirirdim, onlar da bizi sevindirirdi. Ama şimdi oturduğum yerde 3.100 konut var, hangi birini sevindereceğimi bilmiyorum. Burada komşuluk kavramı sıfır hatta eksilerde, kimse kimseyi tanımıyor 😕

Özlemişim böyle şeyleri duymayı Engin 👍👍👍

Bir zamanlar her balık dönüşü bir iki komşumuzu sevindirirdim, onlar da bizi sevindirirdi. Ama şimdi oturduğum yerde 3.100 konut var, hangi birini sevindereceğimi bilmiyorum. Burada komşuluk kavramı sıfır hatta eksilerde, kimse kimseyi tanımıyor 😕

Memlekette bu tür şeyler lafı bile edilmeden kendinden gelişen adetlerdir. 4 senedir İstanbulda'yım, eve hırsız girmese komşularımın yüzünü dahi belki göremeyecektim ( sağol hırsız kardeş ).😀

Memlekette bu tür şeyler lafı bile edilmeden kendinden gelişen adetlerdir. 4 senedir İstanbulda'yım, eve hırsız girmese komşularımın yüzünü dahi belki göremeyecektim ( sağol hırsız kardeş ).😀

Oranın adı üstünde Engin, ''Memleket''...

Burası ise ''Gurbet'' ve nasıl bir yaşam tarzına sahip olduysak hayatı çok hızlı yaşıyoruz 😕

Haftasonlarına denk gelecek organizasyonlar olursa mutlaka katılırım. Heyecanla bekliyoruz.

Back