coner
Daimi Üye
Aramiza hos geldiniz.
Hamdi Bey, fotoğraflarda atarı 10-40 görünüyor. Sanki Telespin bir kamış gibi geldi bana.Özelden sormuşsun yanıtladım ama burada da konu açmışsın buraya da ekleyeyim : Shimano Vengeance AX Tele 2.70m 40-80g Teleskopik Kamış Shimano Teleskopik Kamışlar | Hedef Balıkta
Fotoğraflar geneldir. Ürün açıklamaları geçerli olanıdır.Hamdi Bey, fotoğraflarda atarı 10-40 görünüyor. Sanki Telespin bir kamış gibi geldi bana.
Fotolar mı yanlış acaba.
Bu 95 cm şuanda yok maalesef.@Hamdi Kusura bakmayın kapalı uzunluğu çok fazla geldi 70 cm civarlarında birşey düşünüyordu öyle bir seçenek te sunabilir misiniz ?
Sitenizde gördüğüm Shimano Vengeance AX Tele 3.60m 40-80g Teleskopik Kamış sert aksiyon mudur ve ağırlığı kaç gramdır.Özelden sormuşsun yanıtladım ama burada da konu açmışsın buraya da ekleyeyim : Shimano Vengeance AX Tele 2.70m 40-80g Teleskopik Kamış Shimano Teleskopik Kamışlar | Hedef Balıkta
Spin için sert aksiyon kalıyor.Sitenizde gördüğüm Shimano Vengeance AX Tele 3.60m 40-80g Teleskopik Kamış sert aksiyon mudur ve ağırlığı kaç gramdır.
( halen kullanmakta olduğum (link) ndan daha sert mi )
Sert aksiyon değilse 3.60m 40-80g Teleskopik Kamışlarda;
(link) ndan daha sert aksiyonlu alternatifler neler olabilir acaba
Sakıncası mı varSpin için sert aksiyon kalıyor.