Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balığa gitmek için Evden izin alamayanlar kulübü

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Benim kadersiz abim:( İnan bunlar beni evlilikten soğuttu evlenmeyi düşünmüyorum artık.. Malesef bayanlar kendilerinden başka birşeye ilgimiz olmasını kabul etmiyorlar genel olarak.
yok yok öyle düşünme, evlilik güzel şey.....

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim kadersiz abim:( İnan bunlar beni evlilikten soğuttu evlenmeyi düşünmüyorum artık.. Malesef bayanlar kendilerinden başka birşeye ilgimiz olmasını kabul etmiyorlar genel olarak.
Selahattin gibi düşünen bekar arkadaşlara şunları söylemek isterim...:confused:

beraber gitmek için caba sarfedin :rolleyes:,,balıkavlaması için uğraş verin hatta her türlü fırsata zemin hazırlayın...:):)
zaten içgüdüsel olarak bizden iyi balık tutuyorlar.:D:D..bir iki balık tutsun :):)(tamamen kendi cabasıyla)
ve göreceksiniz bir dahaki sefere sizden önce hazırlanmış olacak....
ve böylelikle zaman zaman yalnız gitmene ses çıkarmayacaktır....:):)

inculy

Aktif Üye
Adı
görkem incula
abi tek kelimeyle süper. Bende kız artaşımla yaşıyorum, müstakbel eşim. Bunların bir kaçını yapıyodum zaten ama listeme yenileri eklendi. Bu tutku benim yaşam biçimim. Sert yapıp gidincede üzülüyorum. Altyapıyı iyi hazırlamak lazım. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkürler.

inculy

Aktif Üye
Adı
görkem incula
bülent abi yazın ona aşıyı verdim. Tadını aldı almasınada bizlerde ki gibi bi tutku oluşmadı daha...çok sıkmıyo ama bazen başımı yiyo.Ben ankara da olduğum için tutamadığımda bile takım yapıyorum evde. Şehir dışına(denize) bazen yolluyo,tabi birol abinin taktiklerden, onu 1 hafta öncesinden dışarı falan çıkarıyorum, yemek yapıyorum. En kötü onuda peşimden sürüklüyorum ama tabi onun oltaların takılması, bağlaması gibi işleri ben yaptığım için istediğim keyfi alamıyorum. Ama denizde olmak yetiyo.

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Arkadaşlar gözünüz aydın..;) Reçeteyi yazıyorum..

İlk önce manzarası güzel,denizi güzel bir sahil seçiyoruz ve kampa başlıyoruz..:)

Mehtaplı geceler tercih edilmeli.. (bayanlar karanlıktan tırsar:D)

Ay ışığında denizi izlerken çaktırmadan atılan oltalar kontrol edilerek akşam yemeği için yeteneğinizin eseri balıklar kamp ateşindeki tavaya atılır..

Bu esnada Hanıma asla iş yaptırılmaz,katlanır sandalyede çekirdek çitlemesine imkan tanınır..

Balıklar pişer,karanlıkta hazırlanan salatayla yutulur...;)

Folyoya sarılan çupra ve karagöz korda inanılmaz oluyor.İçine ne bulursanız atın..;)

Buraya kadar olanları yapmışsanız sonraki hafta balık biletini kazandınız demektir..:D:D
Hele hele sabah tavında balık için..Pardon kahvaltı için kalkıp yine odun ateşinde patetes ve menemen yaptıysanız balık sezonunu garantilediniz demektir..:harika::harika:

Bol bol denize girdikten sonra bulunabilecek en güzel midyelerden midye dolma ve mevsiminde istridye kesinlikle denenmelidir.:)

Eper hala sorun yaşıyorsanız başa dönüp tekrar deneyin..:D

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Akşam akşam oldu mu şimdi Erdal...
YAzı dört gözle bekliyorum artık :D

teadoor

Üye
Adı
can gezgin
ya erdal abi yıktın bu kış kıyamette bu fotolarla bizi ya...

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Erdal,hanımlar kanmaz bunlara,,,
ilk düşündükleri ne olur biliyormusun...."bulaşıkları kim yıkayacak"...

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif