Balığa gitmek için Evden izin alamayanlar kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buna bir ayak üstünde kırk takla atmak denir. Tı tı tı, hiç yakıştıramadım sizlere.🙂

Herzaman doğruyu söyleyin. Bu sadece eşler için değil, tüm bireyler için büyük önem teşkil eder. Doğruyu söyleyin ve bu hobinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ifade edin. Gerçekten işe yarayacak. yazılan maddeleri de uygulamak zorunda kalmayacaksınız. 😉

sevgili modum didem seninle evlenen yaşadı desene 😀 çok anlayışlı davranıyorsun ama bu sen bizim aramızda olduğundan kaynaklanıyor
ben böyle düşünüyorum
tabii gönlünden ne geçtiğini bilemeyiz ama genelde kadınlar bunun boş bir meşgale olduğunu düşünüyorlar hatta balık kadar beni sev bana vakit ayır diyenler bile var hemde balık sadece haftada bir 3 saat harcayan birisi iken bile 😀😀😀
ben daha iyisini yapıyorum hadi hanım balığa gidelim diyorum onuda bu etkinliğe ortak etmek istediğimi belirtiyorum oda beni kırmadan kendinide bu gereksiz etkinlikten sıyırma psikolojisi ile sen git ben gelmiyorum
diyor aslında ben sıyrılıyorum hemde dürüstçe

benim sıkıntım zaman ve ulaşım malum iş vardiyalı olunca 1 ayda sadece 1 kez pazar oda sabah 8de işten çıkıyorum oğün iş yok yani normalde yatıp dimlenmem gerekirken ben balıkta ulaşım kısmında ise araç var ama hanımda o işe gidip geliyo ben otobüste koca bir sırt çantası elde kılıfta kamışlar sıkıntılı yani bazen av tüfegi sanıp şoför ısrarla yanına almak istiyo abi patlar matlar diye ikna etmak için kamışın ucu gösteriyoruz haliyle komik yani yoksa hanımda meraklıdır balığa oyönden yok bir sıkıntı kısaca böyle 🙂 yakında bir motor düşünüyorum B nin yanında A2 de var şöle skutur tarzı ozaman kaybolmasına yollardayım ver elini iki ara bir derede balıktayım 🙂

Bu konu bayadır kaynamıştı vatana millete hayırlı olsun gerçekten işe yarayacak bilgiler var🙂 Adeta arşivlik bir çalışma olmuştu🙂 Aramıza sonradan katılan dostlarımızın da faydalanması adına yukarı taşıyorum🙂

ben nişanlıyım nişanlımı balığa gideceğim zaman ablasına götürüyorum. bir gün benle gelmek istedi bende götürdüm avlağın en çamur yerine soktum arazi berbat jeep bile kasıla kasıla gidiyor kaldık kalacaz neyse vardık avlağa her yer sivrisinek oltaya hep solucan takkıyorum o günden sonrada gelmedi.Zaten benim gideceğim sezon belli tatlı su avı yazın daha çok sadece kışın köprüye falan gidersem sorun olyor.Ben gidemessem sende ablana gidemessin diye bi tehtit Bak sorun kalmadı.

Balık mevzusu herzaman sıkıntıdır bende........

Geçeceğinede inanmıyorum........
Kader yapcak bişey yok.

allahın sevdıgı kuluymusum ben ızın alma derdım yok,
ama üniversite yıllarımda haftanın bellı gunlerı çekilmez dersler oluyordu,evden takımlarla çıksam annem yakalar,kendımce 1 çözüm bulmuştum,takımları mahallenın kuruyemışçisine bırakıyordum bütün sezon,evden okula dıye cıkıp kamışları çantaları kuruyemışçiden alıp balığa gidiyordum,çok iyibir yöntemdi benim için,ama tek kötü yanı tuttuğum balıkları hiç eve götüremıyordum:S
emanetçiye veriyordum o götürüyordu miğdeye 🙂

Balık mevzusu herzaman sıkıntıdır bende........

Geçeceğinede inanmıyorum........
Kader yapcak bişey yok.

Benim kadersiz abim🙁 İnan bunlar beni evlilikten soğuttu evlenmeyi düşünmüyorum artık.. Malesef bayanlar kendilerinden başka birşeye ilgimiz olmasını kabul etmiyorlar genel olarak.

allahın sevdıgı kuluymusum ben ızın alma derdım yok,
ama üniversite yıllarımda haftanın bellı gunlerı çekilmez dersler oluyordu,evden takımlarla çıksam annem yakalar,kendımce 1 çözüm bulmuştum,takımları mahallenın kuruyemışçisine bırakıyordum bütün sezon,evden okula dıye cıkıp kamışları çantaları kuruyemışçiden alıp balığa gidiyordum,çok iyibir yöntemdi benim için,ama tek kötü yanı tuttuğum balıkları hiç eve götüremıyordum:S
emanetçiye veriyordum o götürüyordu miğdeye 🙂

Abi sen Allahın şanslı kulusun zaten darısı tüm bekarların başına😀 Maşallah nazar değmesin heryerde söyleme 🙂

Back