Balığa gitmek için Evden izin alamayanlar kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BİROL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Yok yok ben balığa gitmek için ayriyetten kendime zaman ayıracam ve o gitme dese de gidicem surat mı yapacak yapsın rahatlamak için gene balığa giderim isterse o da gelir tabii. Bekara karı boşamak kolay tabii ama o ayrı başlık konusu.
😀😀

Arkadaşlar bu konunun özünde bana göre bir tema yatıyor....Aşk,Dostluk,Güven....
bunla ilgili Allegra dan bir hikaye anlatmak lstlyorum...
Bir zamanlar üç arkadaş varmış....AŞK.DOSTLUK.GÜVEN.....üçü bir arada oldumu harikamış herşey,,gün gelmiş Aşkın işi çıkmış .ehh meslek bu kolaymı?Ama dostlarından ayrılmadan önce söz vermiş onlara ....Beni özlediğinizde gelin demiş uzaklarda olmayacağım,,nerde gözleri arzu ile dolu birbirlerine bakan bir çift görürseniz ben ordayım,ve ayrılmış yanlarından....peki demiş Dostluk Güvene;madem öyle bende yoluma düşeyim...görev çağırır....ama merek etme nerde birlikde ağlayan iki insan görürsen işte beni orada bulursun......
Güven ağzını açmış veda etmek için ama Dostluk ayrılmış arkadaşının yanından onun son sözünü dinlemeden.....ve gitmiş uzaklara...
Güven içinden geçirmiş elinde olmadan....BENİ KAYBEDERSENİZ BİR DAHA ASLA BULAMAZSINIZ.....
Evet arkadaşlar biz biz olalım hanımlarımızın güvenini hep kazanalım.....

Sorunun kaynağı bizim balıkta olmamız değil, balıktayız diye başka yerde olmamızdan korktuklarından arıza çıkartıyorlar.
Çünkü biz balıkta iken ,bizi kontrol edemedikleri için ,acaba balıktamı diye içlerinden geçiriyorlardır.
O yüzden bence balığa gitmek için yapılacak en büyük hata, yalan söylemek olur.
İşteyim diye balığa giderseniz, işte olmadığınız anlaşıldığı an, balıkta olduğunuza
asla inandıramazsınız eşinizi.
En güzeli evde stress yüklü davranmak ve balığa gidersen rahatlayacağını hissettirmek.Bir süre sonra kendisi elleriyle gönderecektir balığa 😀

yukarıdaki hikayeyi tekrar hatırlatırım.....🙂🙂
"GÜVEN" yoksa kazanmasını bilmeliyiz...

Ben sizin taktikler doğrultusunda yaklaşık bir ay önce sorunumu çözdüm ama paylaşmak kısmet olmadı🙂 Öncelikle bir hafta surat yaptım ve küs küs oturduk hiç konuşmadım. Sonra konuşmamız lazım diyerek muhabbete başladım. Benim hatalarımı söyle ben de seninkileri söyliyim konuşalım anlaşalım gibisinden.. Müzakereler sonunda anlaşmaya varıldı🙂 Mesela bir hafta şehir dışına çıkacaksam son iki gün haftasonuna denk gelecek ve o da bana katılacak. Tabi bu şartları oluşturmak çok önemli önce bir müddet sıkıntı çekmeden olmuyor malesef. Tabi istediğinizi elde edince de daha bi özenli romantik davranıp memnuniyetinizi belli etmelisiniz o da böylece izin verdiğine pişman olmaz hatta memnun olacaktır. Ben meseleyi kısaca böyle hallettim🙂

Ah ah siz evli arkadaşlarımızın sadece balık tutmak gibi masum bir aktivitesinin dahi sorun yarattığını görünce, evlilik olayından iyice soğumaya başladım.
🙂

Ah ah siz evli arkadaşlarımızın sadece balık tutmak gibi masum bir aktivitesinin dahi sorun yarattığını görünce, evlilik olayından iyice soğumaya başladım.
🙂

Benim arkadaşlardan biri balığa çok gittiği için eşiyle boşanmıştı.
Ne evliyim ne de kız arkadaşım var kafam çok rahat. Ama bir gün şu soruyu duyacakmışım gibi geliyor "balık mı, ben mi ?" 😀

"Nasıl bir balıktan bahsediyoruz?" diye karşı soru sorulursa kesin biter.
😀

Yeni bir bayanla tanışınca ona balıkçı olduğunuzu söylemeden,
balığın sağlık üstüne faydalarından bahsedin.
Bir zaman sonra bende bir kaç kez balık tutmuştum,gel beraber tutalım
diye balığa götürün. Hele de balık tutarsa kendisi ,sonrası kolay 😀

Aman diyeyim yalanın rengi, sevimlisi, masumu olmaz evlilik müessesesinde güven temel taşıdır birkere sarsıldımı o temel taşı olabileceğinden daha kötü sonuçlara sebebiyet verir.

Bence hayatımızın önemli bir parçası olan hobimiz, eşimizin bize karşı güvenini kaybettirecek bir araç olmamalı.
Küçücük bir yalanı ortaya çıkartmamak için yalanlar serisi peşinde bekler.Bu yazdıklarım nasihat değil sadece aklımdan gecenler.

Nejat bey,söylediklerinize katılmamak tabiki de mümkün değil.Benim konuyla ilgili dile getirdiklerim sadece Balık tutmak ilgili sınırlar öte değil.Yazdıktan sonra düşündüm yazdıklarımı,acaba yanlış mı anlaşılırım diye ve öyle oldu.Yalanın doğru birşey olduğunu savunmak hiçbir aklı selim kişinin işi değil.Eğer yanlış anlaşıldıysam herkesten özür diliyorum.

Back