Balık Avı , Kamp Ve Seyahat Için Araç Seçimi

müthiş !
71933-1-dachzelt-autodachzelt-roof-lod.jpg

Araç üstü çadır sıkıntılı iş hocam. Sadece aracın gidebildiği yere çadırı kurabilirsin. Ayrıca kamp esnasında araçla bir yere gitmen gerekirse gidemezsin. Çadıra in çık sıkıntı olur. Basit yere kurulan çadırlar varken çok pahalı olan bu çadırlara hiç gerek yok.

Araç üstü çadır sıkıntılı iş hocam. Sadece aracın gidebildiği yere çadırı kurabilirsin. Ayrıca kamp esnasında araçla bir yere gitmen gerekirse gidemezsin. Çadıra in çık sıkıntı olur. Basit yere kurulan çadırlar varken çok pahalı olan bu çadırlara hiç gerek yok.

Paranız çoksa 20000 tl civarı bir para verip arada araç üstünde de çadır yapmak çok çok güzel onun haricinde dediklerinize kesinlikle katılıyorum sadece aracın gireceği yerde çadır kurulabilir. Araç giremeyeceği için çadırın dibindeki mükemmel manzaralar kaçırılır 🙂 Çok para varsa araç üstü çadır ve araçtan uzayan güzel bir tende fantezik oluyor. Kullanım açısından çekme karavanım olsa dahi ben yanımda her daim çadır taşırım -ki taşımak zorundasınız.

Bu arada çok beğendiğim 2019 Jimny ile bahsettiğim sistemin güzel bir videosunu ekleyeyim. Gerçekten çok güzel özenmemek elde değil 🙂

Merhabalar,
benimde uzun zamandır planladığım bir hayalim var, 30 bin bandında hasar kayıtlı olabilir, Duster 4x4 ,Grand vitara 1.9 belki bütçe el verirse Land Rover free lander II alıp kamp malzemeleri,oltalar ve ne lazımsa bunlar hiç arabadan inmeyecek şekilde ve benim ikinci evim olacak bir araç istiyorum.İstanbul da sonuçta iş için egea kullanıyorum. insan bazen şöyle doğaya gitmek istiyor mesela bayramda memlekete gittim 2019 model araç neredeyse beni bırak diye yalvardı.Aynı hayalleri paylaşan herkezin muradına ermesi dileğiyle...

Back