Balik bulucu fikir danisma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mnzr16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Furuno 627 yi al. kullanmadan önce korkutur çözemem diye ama ikinci günde çözmüş olursun hiç merak etme.
Sen hiç humminbird kullanan bir reis duydunmu?

Ben diğer markaları kullandım ama verim alamadım malesef.

Balik bulucu istiyorsan furuno al. Fantezi yapayım diyorsan diğerlerini dene.

Furuno 627 yi al. kullanmadan önce korkutur çözemem diye ama ikinci günde çözmüş olursun hiç merak etme.
Sen hiç humminbird kullanan bir reis duydunmu?

Ben diğer markaları kullandım ama verim alamadım malesef.

Balik bulucu istiyorsan furuno al. Fantezi yapayım diyorsan diğerlerini dene.

Son cümle beni bitirdi 🙂

Senin tekne Mudanya limanda konsolu ortada olan 460 mı abi bu arada?

Fikir ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Çevremdeki yoğun kullanım sebebiyle daha fazla teknik destek alabileceğimi düşünerek Furuno FCV 627 aldım. Kısmetse önümüzdeki hafta montajını yapacağız.

yazılım konusunda kafan karışmasın! sen sitesine girip kayıt olursun seri kodunu yazıyorsun oda sana uygun olan yazılımı sunar, şunu söylemek istedim, ben buna avrupa update ini yükleyeyim türkçe olsun birimler değişsin gibi birşeyin olma olasılığı yok humminbird de. ama sen dersenki ben feet, mil, hatta ısı derecesi olarak C yerine F kullanmam dersen o zaman buradan alıcaksın.

Hocam Amerikadan veya başka bir ülkeden alınan Humminbirdlerin hepsinde Türkçe dil desteği mevcut.Km veya mt de yapabiliyorsun hiç bir sıkıntı yok.

Hocam Amerikadan veya başka bir ülkeden alınan Humminbirdlerin hepsinde Türkçe dil desteği mevcut.Km veya mt de yapabiliyorsun hiç bir sıkıntı yok.
Bir kaç modelde zamanında atlama yapıldığını biliyorum ama hepsinde böyle bişey yok. benim arkadaş 998 in amerika modelini türkçeye döndürebilmek için benim update i yükledi, alet komple göçtü, sonrasında amerikaya göndermek zorunda kaldı.

Fikir ve deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler. Çevremdeki yoğun kullanım sebebiyle daha fazla teknik destek alabileceğimi düşünerek Furuno FCV 627 aldım. Kısmetse önümüzdeki hafta montajını yapacağız.
hayırlı olsun nice güzel günler kullanasın.....rasgele arada bir radar fotolarını paylaş herkeze faydası olur

aldığınız Furuno FCV 627 içinde neler dahil ve fiyat ne kadar ayna+hız göstergesi+harita+bide ikinci ayna takılıyormu...bbilgi verirseniz teşekkür ederim...

aldığınız Furuno FCV 627 içinde neler dahil ve fiyat ne kadar ayna+hız göstergesi+harita+bide ikinci ayna takılıyormu...bbilgi verirseniz teşekkür ederim...

Airmar P66 ayna dahil. hız sensörü yok. ikinci ayna sanırım takılmıyor ama tam emin değilim. Fiyat ve aldığım yer ile ilgili bilgiyi özel mesaj yoluyla iletebilirim.
Henüz cihazı deneyemedim. Montaj için aparatı bugün tamamladım sayılır. Haftaya deneriz cihazı da nasipse. Montaj aparatı bana göre kullanışlı oldu. Beğenilirse seri üretime geçeriz 🙂

Back