Balık hepimizin hobisi ya PC oyunlarında.

call of duty mfv2 online olarak uzun bir süre oynadım PC de. evlenince bıraktım anca 🙂 her akşam bir saat oynamadan kalkmazdım başından bağımlılık yapıyor resmen. zaten son oynadığım PC oyunu da o oldu. 🙂

Bilgisayar oyunu koleksiyonum var orjinala kopya ve harici harddisklerde olan ounların sayısını bilmem 14 yaşından beri commodore amiga ve pc oyunlarını takip ederim oyunlarsa commadore emily hughes soccer,ınt karete,pole position,wizard of war,rivereraid,commando amiga eye of the beholder,lotus serisi,test drive,kick off 2 pc oyunları hala devam saymıyorum çok ama çok oyun var.

Ben tam bir cm hastasıydım. Onun yüzünden 1 sene üniversiteyi kazanamadım. Cm-Fm ayrılığıyla beraber fm oynamaya başladım. Hastasıydım. Onun kadar olmasa da Rome Total War oynadın. Abartarak oynadım. Tutku'yla oynamaya çok müsaitim. Yine başlasam etrafından yine tepki toplarım. 🙂
Not: Cm- Championship Manager, Fm- Football Manager.

Bu arada Total War serisi strateji oyunlarının zirvesidir. Odunla, madenle uğraşmaz, diplomasi ile uğraşır ticari ilişkileri geliştirir, şehirleri bayındır hale getirirsiniz. Bunlarla bile uğraşmak istemiyorsanız şehre vali atarsınız. Muhteşem savaş motorunda tarihsel gerçeklikiğin dibine vurarak ordunuzdaki birimleri yönetirsiniz. Bunların hepsini yaparken kendinizi gerçek bir imparator gibi hissedebilirsiniz. Ondan sonra anlarsınız neden vergilerin bu kadar yüksek olduğunu 🙂

Dota oynuyordum dota 2 çıkınca pek sarmadı üniversite sınavıda girince araya bıraktım şuan pek otunla alakam yok

Ben oyun oynayamıyorum, çok yeteneksizim, beceremiyorum ve sıkılıyorum.
Gençliğimde başlıyordum oyuna, bir kaç gün sonra sıkılıyordum. Belki bugünkü oyunlara insan kendini daha çok kaptırabilir, gerçekçi olduğundan.
Ama çok yakında Virtual Reality gözlüklerle oynanan oyunlarda hepimiz kendimizi kaptırabileceğiz.
Beni daha çok Photoshop, Video Editör programlarıyla uğraşmak daha çok tatmin ediyor.

Son düzenleme:
Playerunknows Battleroyal (Pubg) bu aralar bağımlılık yaptı bırakamıyorum.. 🙂

Back