İlk tura gelmediğin için oldu 😀Şimdi bende isterem😀 diyeceğim olmayacak 😀 Yarışma'da emanet cetvelle hakemlik yaptırdın bana Hamdi,alacağın olsun.😀
İlk tura gelmediğin için oldu 😀Şimdi bende isterem😀 diyeceğim olmayacak 😀 Yarışma'da emanet cetvelle hakemlik yaptırdın bana Hamdi,alacağın olsun.😀
Plastik kaplama yapıldığı için sudan etkilenmiyor. Kamış için yapıştırmasıda düşünülebilir.Bu cetvel kamışın üzerine stiker gibi yapıştırılabilir mi? Aslında ücret karşılığı epey alıcı çıkar böyle bir cetvele...
Ustad tatlı su için de yokmu 😀
En iyisi;Yapıştırma olursa iki günde ayrılır bence kamışa kazınmalı 😀
@emre kaya arkadaşımın yaptığı gerçekten güzel.... özellikle aynı setle birden fazla balık avı yapılabiliyorsa o işaretleme gerçekten yararlı bir uygulama. Lakin sadece tek tür peşinde koşuluyorsa karış hesabı da gayet yeterli olur. Balığın boyunda karış hesabınız güven vermiyorsa pozitif ayrımcılık yapılıp balık salınır ve olur biter...
Çağrı bey plastik bi mezura işinizi çok rahat görecektir.Herkese merhabalar biraz araştırdım fakat bulamadım gittiğim avlarda (ne kadar tutabilirim malum ama 🙂) limit altı balıkları salmak istiyorum acaba balık ölçmeye yarayan cetveller var youtube da balık videolarında kullanılıyor bulabileceğim bir yer var mı?