Balık İçin Boy Cetveli

Bu cetvel kamışın üzerine stiker gibi yapıştırılabilir mi? Aslında ücret karşılığı epey alıcı çıkar böyle bir cetvele...
Plastik kaplama yapıldığı için sudan etkilenmiyor. Kamış için yapıştırmasıda düşünülebilir.

Yapıştırma olursa iki günde ayrılır bence kamışa kazınmalı 😀
En iyisi;
Son boyanın ülkelere uygun balık limitlerini gösterir şekilde atılması 😀
En azından yurt içinde yapılan ürünlerde bu uygulama yapılabilir.Tabii böyle bir üretim olursa fikir babası olarak bende biraz sebeplenirim:krnz:.Yoksa patent ini şimdiden alsam mı 😛

@emre kaya arkadaşımın yaptığı gerçekten güzel.... özellikle aynı setle birden fazla balık avı yapılabiliyorsa o işaretleme gerçekten yararlı bir uygulama. Lakin sadece tek tür peşinde koşuluyorsa karış hesabı da gayet yeterli olur. Balığın boyunda karış hesabınız güven vermiyorsa pozitif ayrımcılık yapılıp balık salınır ve olur biter...

@emre kaya arkadaşımın yaptığı gerçekten güzel.... özellikle aynı setle birden fazla balık avı yapılabiliyorsa o işaretleme gerçekten yararlı bir uygulama. Lakin sadece tek tür peşinde koşuluyorsa karış hesabı da gayet yeterli olur. Balığın boyunda karış hesabınız güven vermiyorsa pozitif ayrımcılık yapılıp balık salınır ve olur biter...

Abim şu anda üniversite için şehir dışındayım. Bütün ağır malzemelerim İstanbul'da evimde yatıyor. Bu kamışı da telespin olması dolayısıyla getirdim yanımda. Ama her türlü av stiline eyvallah diyor. Hem çapari, hem spin, hem LRF, hem de yemli avlar yaptım. Bu sebepten balık çeşidi birazcık geniş diyebilirim.

Bir de, şansıma bir karışım tam tamına 20 santimetre ediyor. Spin'de bu sorunu yaşamayacağım demek 😛

Herkese merhabalar biraz araştırdım fakat bulamadım gittiğim avlarda (ne kadar tutabilirim malum ama 🙂) limit altı balıkları salmak istiyorum acaba balık ölçmeye yarayan cetveller var youtube da balık videolarında kullanılıyor bulabileceğim bir yer var mı?

Herkese merhabalar biraz araştırdım fakat bulamadım gittiğim avlarda (ne kadar tutabilirim malum ama 🙂) limit altı balıkları salmak istiyorum acaba balık ölçmeye yarayan cetveller var youtube da balık videolarında kullanılıyor bulabileceğim bir yer var mı?
Çağrı bey plastik bi mezura işinizi çok rahat görecektir.

Back