Balık Sevdam App Store Ve Google Play Uygulaması Devreye Girmiştir.

Abi son günlerde Android uygulamasından mesaj gönderirken veya yoruma fotoğraf yüklemeden sorun oluyor hata veriyor veya fotoğraf seçme ekranına gelmiyor, birde ana ekrana dönme ve profilin olduğu üst panel sayfayla bir ekranı takip etse aşagı kaysa daha iyi olur başa dönmek için yukarıya doğru gelmek gerekiyor

Merhabalar. Forumu takip etmek cok keyifli ve cok faydali. Değerli Baliksevdam sakinleri mobil uygulamayi kullaniyorum. Şöyle bir problem var. Uygulamada sağ üstteki mesajlar, duyurular, arama butonu gibi isaretleri tiklayinca giremiyorum. Mesaj gelince mesajlara bakamiyorum mesela. İnternetten web sayfasina girip bakabiliyorum. Bu sorunu çözülebilir mi? Yönetici üstatlar bu konuyla ilgilenebilir mi acaba? Simdiden tesekkur ederim.

Merhabalar. Forumu takip etmek cok keyifli ve cok faydali. Değerli Baliksevdam sakinleri mobil uygulamayi kullaniyorum. Şöyle bir problem var. Uygulamada sağ üstteki mesajlar, duyurular, arama butonu gibi isaretleri tiklayinca giremiyorum. Mesaj gelince mesajlara bakamiyorum mesela. İnternetten web sayfasina girip bakabiliyorum. Bu sorunu çözülebilir mi? Yönetici üstatlar bu konuyla ilgilenebilir mi acaba? Simdiden tesekkur ederim.
Merhaba, uygulama yaptırdığımız kişi kayıplara karıştı o nedenle düzenleme yapamiyoruz malesef.

Uygulama daha islevsel olsaydi mukemmel olurdu gercekten. Kayiplara karisan arkadaş bir an önce bulunur umarim😀

uygulama artık indirilebilir değil herhalde? Ben bulamadım google play store da

hayırlı olsun uygulama. web ile birebir aynı gibi. zamanla daha iyi olacaktır. bir de bende mi böyle bilmiyorum ama çok fazla reklam görünüyor.

Back