Balık Sevdam Boğazda Tekne Organizasyonu Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu organizsyona katıldığım için ve sitede raporlarını okuyup
kendilerini merak ettiğim bir çok arkadaş ve abileri görüp tanışma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Bu güzelliği kişi başı balıkla süslendiremedik ama olsun.
Av yönünden kısır geçsede ortam güzeldi.
Düzenleyen ve katılan herkese teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,
Biz hafta sonunu maalesef biraz sıkıntılı geçirdik.Oysa eşimle gelecektik;Eşim ateşlendi hastaneye kaldırdık.Eve yeni geldik,fotolara bakılırsa güzel bir org. olmuş,hepinize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.Tanışmak bir sonraki org'a kaldı.

Yine balıktan yoksun fakat dostlarla geçen çok güzel birgün.Fazla söze gerek yok yaşamak lazım.

Güzel bir gün olacağı biliniyordu ama dostlarla buluşmayı ne yazık ki yine gerçekleştiremedik.Oysa ki konuyu ne umutla açmıştım.Lakin fakat şu sebepten gibi başlayan cümlelerimin sonnunda genellikle( iş yüzünden )diye biter.

Sizi kutluyorum.Güzel bir buluşma.Güzel kareler.

Bu akşam şemsipaşadayım mini organizasyon yapmak isteyen gelebilir.

Hiç balık bol sohbetttt.

Harika bir organizasyon olmuş,katılan herkesi tebrik ederim.Maşallah güzelde balık alınmış.Ama ben ençok Faruk abinin Havada,Karada,Denizde mangal olayını beğendim.İnşallah başka bir orgda aranızda olur,bu keyfi bende yaşarım.🙂

Hepimiz hem balık tutabilme olasılığının hemde uzun zamandır görmediğimiz, yeni tanışacağımız dostları görme telaşıyla sabahı sabah ettik.

Kimimiz çook uzun yollardan geldi bu sevda uğruna,
Kimimizde uyanamadı...🙂🙂

Oraya kadar gelip uzun süre uykusunu açamayanlarda vardı benim gibi...

Apar topar kahvaltı yapıp incecik bir misinaya bağladık umutları yolladık suya.

İnsanların olmak, yaşamak için bir çok şeyi feda edeceği, İstanbul boğazında dostlarla keyifli,
Büyük tekne organizasyonlarının balık ortalamasına yakın bir avla geri döndük,
Yorgun ama dingin bir şekilde...

Keyifli bir gündü...

Organize eden, gelen, gelemeyen, mangal başında duman, içerde köfte yutan 🙂 herkese selam olsun...

Mahsuru yoksa bu resimler burada kalsın...

hpim3180.jpg

hpim3177.jpg

hpim3190c.jpg

hpim3152.jpg

hpim3187.jpg

hpim3182.jpg

hpim3183.jpg

Çok güzel birorganizasyon olmuş, katılan herkezi tebrik ederim. Bende o sabah Burunbahçe deydim parktan palamuta çapari sallarken görmüştüm sizin tekneyi. Acaba balık tutabiliyorlarmı diyede düşünmüştüm kendimce 😀

Bunları kocaman yazdığım için öncelikle özür dilerim.
HERŞEY ÇOKGÜZELDİ.
Organizasyonu düzenleyen de katılan arkadaşlara da hepsine kocaman TEŞEKKÜR EDERİM(Z). Hepinizin elinei emeğine sağlık. Burada olduğumuz için çok mutluyuz.
Resimleri düzenleyip birazdan buraya ekleyeceğim.

Balık olmasada dostlarla birlikte boğazın eşsiz güzellliğinde mutlu bir gün geçirmişsiniz avlarınız daim olsun...

Back