Balık Sevdam Boğazda Tekne Organizasyonu Gerçekleşti.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hamdi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diğer konuya yazmıştım ama konu kitlenince burada tekrar yazmak istedim.
Organizasyon bitimi dönüş yolunda özelliklede boğaz trafiği düşünüldüğünde
elimdeki malzemelerle çok zorlanacaktım.
Orada tanıştığım ve beni Zincirlikuyuya kadar arabası ile bırakan ''Focaiano'' Selahattin arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

Abi rica ederim , kardeşim bilememiş gelmiş, keşke yer olsaydı da diğer abilerimizi de alabilseydik diye içim içimi yedi onlar da kusura bakmasınlar lütfen..

Benim için de çok güzel bi gün oldu.Forumdaki abilerimle tanışma fırsatı yakaladım.İlk kez çinekop tuttum.Bu organizasyonu düzenleyen ve katılanlara teşekkürler.
Böyle organizasyonların daha sık olması dileğiyle 🙂

Resimlerin hepsini biryerde toplayıp gereken ebada getirmek gerekiyor sanırım benim makinemi bile benim internetimi bile kastıktan sonra baskasını düsünemiyorum😀 (Makina g5 8 çekirdek 16gb ram mac olunca internette 16 mb/ps olunca insanın şımarası geliyoda😀)

Şımar abi şımar hakkındır...
of Necat abi offf ne çok ihtiyacım var öyle bir şeye biliyormusun... 🙂
ben burda P4 3Ghz 3gb ram le tırmalıyorum

Abi rica ederim , kardeşim bilememiş gelmiş, keşke yer olsaydı da diğer abilerimizi de alabilseydik diye içim içimi yedi onlar da kusura bakmasınlar lütfen..

Olurmu öyle şey selehattin, biz arabada ailen olduğunu bilmediğimiz görmediğimiz için bizde gelebilirmiyiz diye sorduk, zaten o şartlarda kesinlikle gelmezdik olması gereken buydu, hem biz atladık bir taksiye 15 dk sonra ben evde çay içiyordum, gelirkende öyle yaptık sorun felan yok olamazda düşünmen yeterli zaten listeye ismimizi ekledikten sonra gelişi gidişi her şeyi göze almıştık 🙂

Olurmu öyle şey selehattin, biz arabada ailen olduğunu bilmediğimiz görmediğimiz için bizde gelebilirmiyiz diye sorduk, zaten o şartlarda kesinlikle gelmezdik olması gereken buydu, hem biz atladık bir taksiye 15 dk sonra ben evde çay içiyordum, gelirkende öyle yaptık sorun felan yok olamazda düşünmen yeterli zaten listeye ismimizi ekledikten sonra gelişi gidişi her şeyi göze almıştık 🙂

Ben yine de mahcup oldum size ama sorunsuz dönebildiyseniz içim biraz rahatladı şimdi🙂 Aslında ailem ben araba kullanmayı bi türlü öğrenmediğim için geldi beni almaya🙂 Artık arkadaşlarıma eşe dosta mahcup olmaktan sıkıldım üşenmeden öğrenicem şu araba kullanmayı🙂 Ehliyeti olmayanlar bile biliyo bende ehliyet var bi türlü öğrenmek istemedim şu işi malum trafik filan soğutuyo beni bu işten🙂 Ama kafaya koydum öğrenicem şu işi ondan sonra da mini bir organizasyon yaparız hep beraber🙂

Ben yine de mahcup oldum size ama sorunsuz dönebildiyseniz içim biraz rahatladı şimdi🙂 Aslında ailem ben araba kullanmayı bi türlü öğrenmediğim için geldi beni almaya🙂 Artık arkadaşlarıma eşe dosta mahcup olmaktan sıkıldım üşenmeden öğrenicem şu araba kullanmayı🙂 Ehliyeti olmayanlar bile biliyo bende ehliyet var bi türlü öğrenmek istemedim şu işi malum trafik filan soğutuyo beni bu işten🙂 Ama kafaya koydum öğrenicem şu işi ondan sonra da mini bir organizasyon yaparız hep beraber🙂

😱😱😱

iyiki seninle gelmemişiz Allah'ın sevdiği kullarıymışız 😀

Sağol kardeşim, eksik olma...kusura bakmak ne demek, aslan gibi bir kardeşimiz daha oldu...

Tekrar çok güzel bir organizasyona imza atmışsınız. Aranızda olmadığım için üzgünüm. Uzun zaman oldu sizleri görmeyeli. Bir dahaki org. aranızdayım inşallah. Fotolardan da anlaşıldığı gibi güzel bir gün geçirmişsiniz hepinizi tebrik ederim. Herkese Selamlar Saygılar.

Back