Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam BURSA TÜYAP AV ve DOĞA Fuarına Katılımını Gerçekleştirdi.

Siyami

Üye
Adı
Siyami FERGANE
Ben kısıtlı bir süre için İstanbul dan gelip günübirlik pazar günü katılabildim ve sadece selam verebildim.Çok kalabalık bir grup ile geldiğim için tekrar dönemedim.Çok beğendiğimi söylemeliyim.Konumumuz çok güzel bir yerde idi.Görseller iyi idi tabii ki ufak tefek eksikler vardı ama biliyoruz ki bunların giderilmesi de deneyim ve imkan meselesi...Emek harcandığı belli ayrıca güleryüzlü iç acıcı böyle bir stand göremedim (acaba bizim diye objektifliğimizi mi kaybediyoruz) bilemem ben beğendim hoş idi...Ayrıca artık bu tip organizasyonlar için elbirliği ile hepimiz bir şeyler yapmalıyız bundan sonraki organizasyonlarda.Bir kişi küçücük bir taş koysa onbinler sonra bir bakmışız kii bakmışız ki neler başarmışız.Herkese çok çok teşekkürler...

selçuk

Aktif Üye
Adı
SELÇUK DİNÇ
Fuar çok güzel geçti,daha önce tanışma fırsatı bulamadığımız arkadaşlarımız ile tanışma fırsatımız oldu,buradan emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.

tutarfatih

Aktif Üye
Adı
Fatih
Tüm ekibi kutlarım. Gerçekten güzel bir tanıtım olmuş.
Sevgiler selamlar...

Ümit

Daimi Üye
Adı
Ümit Özdemir
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler, çok faydalı geçtiği resimlerdende anlaşılıyor.

beyhan

Aktif Üye
Adı
beyhan karaca
merhaba güzel bi fuardı hiç birşey satmadan ilgi çeken tek stand bizde vardı seneye katılabilirsek bizde hem sularımızı hemde doğamızı nasıl daha iyi kullanıp koruyabiliriz bunla ilgili bilgi versek olurmu acaba ne dersiniz

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Selçuk ve Nejatı gördüm fotolardan ama Ali Emre'yi göremedim.

Owti

Aktif Üye
Adı
emre özmeriç
Kan Grubu
B Rh Negatif
emegi geçen herkesi tebrik diyorum çok guzel bir fuar olmus tebrikler

jacksoonn007

Aktif Üye
Adı
Asım Serkan Belhioğlu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hamdi abicim eline emeğine sağlık keşke daha vaktim olaydı sizi 4gün orada yanlız bırakmasaydım ama başka arkadaş ve abilerimizinde geldiklerini gördüm ve çok sevindim inşallah bir dahaki fuarda daha büyük bir aile olarak katılmak üzere sağlıcakla

ege

Yeni Üye
Adı
ercan ege
sevgili hamdi seninle bizzat tanışmaktan çok zevk aldım gerçekten beyefendi kişiliğinle örneksin gelen misafirleri gülen yüzünle karşılamak sana çok yakışıyor bu arada kızımın resmide çok güzel ellerine sağlık (NOT: Ocakçının arkadaşı bursa'dan ercan)