Balık Sevdam İstanbul Adalar Balık Avı Turu 24.07.2016

Kontenjan dolmak üzere 🙂

Çok güzel düşünmüşsünüz tebrikler insallah yer varsa yarın irtibata geçeğim kısın lüferde uzun olta böyle organizasyonlar olsa çok güzel olur benim bir ay önceye kadar teknem vardı satmak zorunda kaldım sağlık problemlimden dolayı herkese iyi geceler bol avlar... Saygılar

Çağatay kardeşim organizasyon tarihinde bir değişiklik veya iptal yoksa benide yazmanı rica ederim.

Çağatay Kardeşim ilave misafirim var
Erhan Abi listeye ilave etmeni rica ederim.

Çağatay misafirim + 1 ilave ile aşağıdaki gibi olmuştur.

Ben, Erhan Abi ve Evren kardeşim.

Arkadaşlar Çağatay bir başlangıç yapmak istedi. Ama hayatı da bu vesile ile öğrenmeye başlamış oldu..

Anlaşmış olduğu tekne sahibi sonradan fiyatı artırdı ve kişi sayısını 10 kişi ile sınırladı. Böyle oluncada hem kişi sayısını azaltıp hem fiyatı yükseltince oldukça yüksek rakam oluyor. Hiç bir şekilde kazancı olmadan bunu yaparken tekne sahibinin bu tarz bir davranışta bulunması moralini bozdu ben de hayatta bu tarz şeyler olabilmektedir anlaşma yaptığı insanları tanımasını söyledim.

Yapmış olduğu bu sözde durmama durumundan dolayı tekneyi tutmayı iptal etti. Eğer alternatif bir tekne bulur isek size bildirecek. Ödemesini göndermiş arkadaşlarımız ile irtibat kuracak.

Arkadaşlar Çağatay bir başlangıç yapmak istedi. Ama hayatı da bu vesile ile öğrenmeye başlamış oldu..

Anlaşmış olduğu tekne sahibi sonradan fiyatı artırdı ve kişi sayısını 10 kişi ile sınırladı. Böyle oluncada hem kişi sayısını azaltıp hem fiyatı yükseltince oldukça yüksek rakam oluyor. Hiç bir şekilde kazancı olmadan bunu yaparken tekne sahibinin bu tarz bir davranışta bulunması moralini bozdu ben de hayatta bu tarz şeyler olabilmektedir anlaşma yaptığı insanları tanımasını söyledim.

Yapmış olduğu bu sözde durmama durumundan dolayı tekneyi tutmayı iptal etti. Eğer alternatif bir tekne bulur isek size bildirecek. Ödemesini göndermiş arkadaşlarımız ile irtibat kuracak.

Çağatay kardeşimiz çok genç bir kardeşimiz, elin'den geldiğin'ce burada yardım'cı olmaya çalışıyor,,

hayatı öğrenecek basamak'lar çok var önünde!

sakın olaki bu durum'lardan dolayı moral'ini sakın bozmasın,,
"gün ola- harman ola" deyip kafaya takma'ması temennim!

güzel bir Atasözü var!!!
Bu devirde baba'na bile güvenmeyecen diye söyler yaşlılarımız!

çağtayım can kardeşim ben inanıyom sen bu işlerde başarılı olcan o yüzden bize mevla konusunda dönüş yapma gecek zmanda yapacagın organizasyonlar için dursun bence

Back