D DarkSaga Aktif Üye Katılım 8 May 2016 Mesajlar 333 Tepkime puanı 163 Puanları 43 Yaş 45 Konum İstanbul Adı Aybars Kan Grubu A Rh Pozitif 22 Tem 2016 #51 Çağatay başgan sanırım ben gelmeyi düşündüm ya bi ar ondan oldu o kusura bakma bi daha yap söz gelmicem hatta gelmeyi düşünmicem bile.
Çağatay başgan sanırım ben gelmeyi düşündüm ya bi ar ondan oldu o kusura bakma bi daha yap söz gelmicem hatta gelmeyi düşünmicem bile.
Çağatay Doğuştan Üye Gold Üye Katılım 1 May 2010 Mesajlar 114 Tepkime puanı 102 Puanları 28 Adı Çağatay Tekbıyık 22 Tem 2016 #52 DarkSaga' Alıntı: Çağatay başgan sanırım ben gelmeyi düşündüm ya bi ar ondan oldu o kusura bakma bi daha yap söz gelmicem hatta gelmeyi düşünmicem bile. Genişletmek için tıkla ... Her zaman beklerim abi
DarkSaga' Alıntı: Çağatay başgan sanırım ben gelmeyi düşündüm ya bi ar ondan oldu o kusura bakma bi daha yap söz gelmicem hatta gelmeyi düşünmicem bile. Genişletmek için tıkla ... Her zaman beklerim abi
akifk Aktif Üye Katılım 10 Ocak 2015 Mesajlar 165 Tepkime puanı 224 Puanları 43 Yaş 47 Adı Akif Kemaloğlu Kan Grubu O Rh Pozitif 23 Tem 2016 #53 Çağataycım İptal olmasına üzüldüm ama kısmetse ilerleyen haftalara artık. Yarına müsait olursam uğramaya çalışacağım.
Çağataycım İptal olmasına üzüldüm ama kısmetse ilerleyen haftalara artık. Yarına müsait olursam uğramaya çalışacağım.
Çağatay Doğuştan Üye Gold Üye Katılım 1 May 2010 Mesajlar 114 Tepkime puanı 102 Puanları 28 Adı Çağatay Tekbıyık 23 Tem 2016 #54 akifk' Alıntı: Çağataycım İptal olmasına üzüldüm ama kısmetse ilerleyen haftalara artık. Yarına müsait olursam uğramaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla ... Tabi abi bekleriz her zaman
akifk' Alıntı: Çağataycım İptal olmasına üzüldüm ama kısmetse ilerleyen haftalara artık. Yarına müsait olursam uğramaya çalışacağım. Genişletmek için tıkla ... Tabi abi bekleriz her zaman