Can dostlar;
Yanımızda olduğunuz ve destek verdiğiniz için sonsuz teşekkürler.Ayrıcalıklı bir dostluk ortamında sizlerle beraber olmaktan gerçekten keyif aldım ve onur duydum.Değerli arkadaşım Süleyman abiye bu güzel buluşmayı kendi keyfinden ödün vererek an ve an paylaşmasından,pozitif kişiliği ile ortama kattığı süper elektriğinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum.İyi ki varsın diyorum.İzzet kardeşim benim zorumla geldin mangal başında saatler geçirdin.Süperdin hakkını helal et .Kaptanla ilgili düşüncelerimi kendime saklıyorum ama bir şekilde balık olmasa da harika bir gün geçirdim.Hamdi canım kardeşim varlığın yetti.Mustafa ab i,Eray hocam süper masa için ayrıca teşekkürler.İnsan böyle güzel dostlukların içinde kendini ayrıcalıklı hissediyor. Sabooooooooo can ölümüne kankamsın Allah uzun ömür versin dostluklarımız hep devam etsin.
Balık Sevdam ailesi ile dostluklarım büyüdü pekişti. İyi ki varsın Balıksevdam
Selamlar.
Mert merhaba,
Hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Ancak, dün bedenim oradayken aklım işlerimdeydi. Bu bağlamda aranıza çok fazla katılım yapamadım, bunun için üzgünüm. Umarım sonraki organizasyonlara kafam rahat olarak gelebilirim ve daha da kendimi olaya adepte edebilirim...
Bir teşekkür de İzzet kardeşime etmek istiyorum. O da benim gerginliğimin farkındaydı ve elinden geldiğince beni rahatlatmaya çalıştı. Ayrıca, mangal başına geçerek elinden geldiğince herkesi mutlu etmeye çalıştı, sağolsun, varolsun...
Sevgili Balıksevdam Ailesi;
Her zamanki gibi buluşma,organize olma,bir araya gelebilme adına üst seviyede bir buluşmaydı,katılım yapan herkese kendi adıma teşekkür ederim.
Yeni Dost'luklar kuruldu,tanışmalar oldu,herzamanki gibi asıl amaç yerini buldu,her ne kadar balık açısından verim çok olmasada dediğim gibi asıl amaç yerini buldu düşüncesindeyim.
Başta Hamdi,sonrasında sevgili Süleyman(emeğin çok büyük)sevgili izzet (mangal başında çok faydan dokundu)
Bana herzam yoldaşlık yapan sevgili Ecim Mert,değerli kardeşim Eray,Horasanlı kardeşim Sinan ve aramıza katılarak şeref veren sevgili İsa hocama da teşekkür ederim.
Kısaca katılım yapan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..
Bu arada sevgili Nejat (Lostzombi)kardeşime yürekden çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.
Mustafa'cım,
Sana da hakkımdaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Ama Mert'e de söylediğim gibi dün ben orada değildim, bunun için de üzgünüm. Umarım yeni organizasyonlarda tüm benliğimle aranızda olabilirim...
Bir notta katılımcı arkadaşlarıma düşmek istiyorum.
Her zaman balığı bahane ederek yaptığımız bu muhabbet organizasyonlarından eliniz boş döndüğünüzden dolayı sizlerden fazla bu konuda sıkıntılıyım. Bu konuya köklü bir çözüm bulmayı planlıyorum. Bu konu şimdilik bende kalsın, zamanı geldiğinde herkese açıklayacağım ve ister inanın ister inanmayın ama balığı garanti eden tur sözü vereceğim. Yakalayıp yakalamamak sizin tasarrufunuz olacak. Yeter ki, laftan anlayan kaptanlı bir tur teknemiz olsun...
Bu aileyi çok seviyorum, herkese rast gelmesi dileklerimle...