Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam İstanbul Boğazı Balık Avı Organizasyonu 16.03.2014 - CANLI YAYIN...

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tüm gönül dostlarına;
Balık Sevdam Ailesinin sıcaklığını, organizasyona katılan, katılamayıp sıcak mesajları ile hissettiren tüm gönül dostlarına teşekkür ederim. :)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Katılan tüm dostlara selam olsun. Çok güzel bir org. olduğu belli, yemekler yenmiş, sohbetler edilmiş, daha ne olsun balığı yalnız tutun :D

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Can dostlar;
Yanımızda olduğunuz ve destek verdiğiniz için sonsuz teşekkürler.Ayrıcalıklı bir dostluk ortamında sizlerle beraber olmaktan gerçekten keyif aldım ve onur duydum.Değerli arkadaşım Süleyman abiye bu güzel buluşmayı kendi keyfinden ödün vererek an ve an paylaşmasından,pozitif kişiliği ile ortama kattığı süper elektriğinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum.İyi ki varsın diyorum.İzzet kardeşim benim zorumla geldin mangal başında saatler geçirdin.Süperdin hakkını helal et .Kaptanla ilgili düşüncelerimi kendime saklıyorum ama bir şekilde balık olmasa da harika bir gün geçirdim.Hamdi canım kardeşim varlığın yetti.Mustafa ab i,Eray hocam süper masa için ayrıca teşekkürler.İnsan böyle güzel dostlukların içinde kendini ayrıcalıklı hissediyor. Sabooooooooo can ölümüne kankamsın Allah uzun ömür versin dostluklarımız hep devam etsin.
Balık Sevdam ailesi ile dostluklarım büyüdü pekişti. İyi ki varsın Balıksevdam
Selamlar.
Mert merhaba,

Hakkımdaki düşüncelerin için çok teşekkür ederim :)

Ancak, dün bedenim oradayken aklım işlerimdeydi. Bu bağlamda aranıza çok fazla katılım yapamadım, bunun için üzgünüm. Umarım sonraki organizasyonlara kafam rahat olarak gelebilirim ve daha da kendimi olaya adepte edebilirim...

Bir teşekkür de İzzet kardeşime etmek istiyorum. O da benim gerginliğimin farkındaydı ve elinden geldiğince beni rahatlatmaya çalıştı. Ayrıca, mangal başına geçerek elinden geldiğince herkesi mutlu etmeye çalıştı, sağolsun, varolsun...

Sevgili Balıksevdam Ailesi;

Her zamanki gibi buluşma,organize olma,bir araya gelebilme adına üst seviyede bir buluşmaydı,katılım yapan herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Yeni Dost'luklar kuruldu,tanışmalar oldu,herzamanki gibi asıl amaç yerini buldu,her ne kadar balık açısından verim çok olmasada dediğim gibi asıl amaç yerini buldu düşüncesindeyim.

Başta Hamdi,sonrasında sevgili Süleyman(emeğin çok büyük)sevgili izzet (mangal başında çok faydan dokundu)

Bana herzam yoldaşlık yapan sevgili Ecim Mert,değerli kardeşim Eray,Horasanlı kardeşim Sinan ve aramıza katılarak şeref veren sevgili İsa hocama da teşekkür ederim.

Kısaca katılım yapan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..
Bu arada sevgili Nejat (Lostzombi)kardeşime yürekden çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.
Mustafa'cım,

Sana da hakkımdaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim. Ama Mert'e de söylediğim gibi dün ben orada değildim, bunun için de üzgünüm. Umarım yeni organizasyonlarda tüm benliğimle aranızda olabilirim...

Bir notta katılımcı arkadaşlarıma düşmek istiyorum.

Her zaman balığı bahane ederek yaptığımız bu muhabbet organizasyonlarından eliniz boş döndüğünüzden dolayı sizlerden fazla bu konuda sıkıntılıyım. Bu konuya köklü bir çözüm bulmayı planlıyorum. Bu konu şimdilik bende kalsın, zamanı geldiğinde herkese açıklayacağım ve ister inanın ister inanmayın ama balığı garanti eden tur sözü vereceğim. Yakalayıp yakalamamak sizin tasarrufunuz olacak. Yeter ki, laftan anlayan kaptanlı bir tur teknemiz olsun...

Bu aileyi çok seviyorum, herkese rast gelmesi dileklerimle...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adı
youtube.com/c/ahmettemizler
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir notta katılımcı arkadaşlarıma düşmek istiyorum.

Her zaman balığı bahane ederek yaptığımız bu muhabbet organizasyonlarından eliniz boş döndüğünüzden dolayı sizlerden fazla bu konuda sıkıntılıyım. Bu konuya köklü bir çözüm bulmayı planlıyorum. Bu konu şimdilik bende kalsın, zamanı geldiğinde herkese açıklayacağım ve ister inanın ister inanmayın ama balığı garanti eden tur sözü vereceğim. Yakalayıp yakalamamak sizin tasarrufunuz olacak. Yeter ki, laftan anlayan kaptanlı bir tur teknemiz olsun...

Bu aileyi çok seviyorum, herkese rast gelmesi dileklerimle...

bu ailede seni çok seviyor . kendi adıma her zaman yanındayım böyle biline...
sevgilerimle

weasel

Aktif Üye
Adı
Mehmet Gürel
Organizasyonu yapan herkese teşekkür ederim.Yağmura ve balık olmamasına rağmen keyifliydi.Gün yunusların günüydü herhalde ama olsun önemli olan katılan herkesin mutlu olduğu hallerinden belliydi.

Ekli dosyalar

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
baliğin olmaması yagmurun yagması gemı kaptanının ... neyse .. yine de cok güzel keyifli zaman gecirdim elimde makasım gırgır samata keyifliydi bir nebze de benden uzak durulmasını sagladıgımı bilmem :D basta muammer abim ın benı kırmayıp gelmesi benı ve senıhcan ı mutlu ettı tesekkur ederim (CFT) yine eksik sevgili mrshadow murat abim in işlerinden dolayı bizlerle olamaması hüznü derinde hissettirdi. ... beni de ikna edip guler yuzu keyıflı sohbeti ile bozulan keyfı tekrar yerıne getıren mert abim sana da tesekkur ederım...(üzügnüm ama yakın zamanda fenerbahce forması gıyıp beraber olta sallıcaz :) ) uzun zamandır da goremedıgım sabora ve hunter abim sizlerle vakit gecirmek huzur ve keyif vericiydi ... evet balık yoktu ama mangal basında dostlarımı yenı arkadaslarıma yardımcı olmak en az balık tutmak kadar bana zevk vermişti katılan herkese cok cok tesekkur eder tekrar gorusmek uzere kendinize iyi bakınız..

ayrıca dip not süleyman abi sen kafa daginik bir sekilde bizlere güler yüzünü eksik etmedin guzel resımlerımızı cekip anılarımızı resmettın gönüllerin tacısın en büyük tesekkuru sana etmemiz lazım herkese selamlar hürmetler...

bundan sonraki tekne organizasyonlarında gormek ıstedıklerımız boyle bu sekilde degildir sevgili org sorumlu arkadaslara da duyurulur :) balık bulucu ve tecrübeli bir kaptan olursa tadından da yenmez..:)

lastzombie abime buradan da gecmis olsun dileklerimi iletip allahtan acil şifalar dilerim bir sonraki organizasyonda insallah katılırsınız..

HAKTAN

Üye
Adı
Mustafa ELBAŞ
Hamdi süper bir organizasyon idi.Ben ve ailem adına çok teşekkür ederim.:harika: Celal abi,Önder abi,Süleyman abi ve Tolga ile muhabbet olmasa bu kadar keyif alamazdım ayrıca teşekkür ederim.Celal abi Mudanya ya deniz uçağı ile mi gelelim :)

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Süleyman,

Tek bir resmimi çekmemişsin.
Üstelik 136kg.lık Senihcan' ın arkasında kalsam bile gözükecek boyuttayım.:D

Neyse Cuma günü görüşüyoruz sanırım.
Evet Tekadam bu cuma Ayvalık'ta.

Onunla gelecek olan varsa Tekadam adını değiştirecek.