Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balık Sevdam İstanbul Boğazı Balık Avı Organizasyonu 16.03.2014 - CANLI YAYIN...

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
organizasyon şahaneymiş, hiç haberim olmadı, ikinci sevimsiz kriz sonrası bu kalp beni ikinci kez direkten döndürünce cuma günü taburcu oldum, herkese selamımı iletirsen sevinirim Süleyman herkese rasgele....
Geçmş olsun sabora ile kulaklarını çınlattık.Abi yardımcı olacağımız bir durum olursa haberdar et.
Selamlar.

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herşey güzeldi de ben burdan kaptana özel,taaaaa içten, ağız dolusu bir "selam" söylemek istiyorum.

Kaptan balık tutamayalım diye özel uğraş verdi sanki..
kendi adıma ahmet olarak yıllarca balık tuttum, bu tura katılmamın sebebi balık tutmak değildi, amacım balıksevdası olan dostlarla tanışmak kaynaşmaktı, ben bunu yakalamanın huzuru ile evime döndüm.
tüm abilerime,kardeşlerime,akranlarıma,hanımlara,dünya güzelleri yeğenlerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

slogan : balık bahane dostluk şahane,
birde balık olsaydı :D:harika:
Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese çok çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Bir sonraki organizasyonda görüşmek üzere.
Olsun, balık olmasa da olur, en büyük balık, bu dostluk ortamı.

Yüreğinize sağlık..
Emegi geçen herkese teşekkür ederiz.Balık yakalayamadık ama yeni dostlar yakaladık ...
süper bir organizasyon olmuş.okuduğum forum ve resimlerden gördüğüm kadarığla balık yokmuş . balığı her zaman bulursunuz bu dostları herzaman bulamasınız.balık bahane tur gerçekten olmuş şahane kısmetse bir sonrakine dahil olmak isterim.

İyiki varsınız;İyiki yanımızdaydınız hepinize teşekkürler.

Mert Yılmaz

Daimi Üye
Adı
Mert Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Can dostlar;
Yanımızda olduğunuz ve destek verdiğiniz için sonsuz teşekkürler.Ayrıcalıklı bir dostluk ortamında sizlerle beraber olmaktan gerçekten keyif aldım ve onur duydum.Değerli arkadaşım Süleyman abiye bu güzel buluşmayı kendi keyfinden ödün vererek an ve an paylaşmasından,pozitif kişiliği ile ortama kattığı süper elektriğinden dolayı ayrıca teşekkür etmek istiyorum.İyi ki varsın diyorum.İzzet kardeşim benim zorumla geldin mangal başında saatler geçirdin.Süperdin hakkını helal et .Kaptanla ilgili düşüncelerimi kendime saklıyorum ama bir şekilde balık olmasa da harika bir gün geçirdim.Hamdi canım kardeşim varlığın yetti.Mustafa ab i,Eray hocam süper masa için ayrıca teşekkürler.İnsan böyle güzel dostlukların içinde kendini ayrıcalıklı hissediyor. Sabooooooooo can ölümüne kankamsın Allah uzun ömür versin dostluklarımız hep devam etsin.
Balık Sevdam ailesi ile dostluklarım büyüdü pekişti. İyi ki varsın Balıksevdam
Selamlar.

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Sevgili Balıksevdam Ailesi;

Her zamanki gibi buluşma,organize olma,bir araya gelebilme adına üst seviyede bir buluşmaydı,katılım yapan herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Yeni Dost'luklar kuruldu,tanışmalar oldu,herzamanki gibi asıl amaç yerini buldu,her ne kadar balık açısından verim çok olmasada dediğim gibi asıl amaç yerini buldu düşüncesindeyim.

Başta Hamdi,sonrasında sevgili Süleyman(emeğin çok büyük)sevgili izzet (mangal başında çok faydan dokundu)

Bana herzam yoldaşlık yapan sevgili Ecim Mert,değerli kardeşim Eray,Horasanlı kardeşim Sinan ve aramıza katılarak şeref veren sevgili İsa hocama da teşekkür ederim.

Kısaca katılım yapan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim..
Bu arada sevgili Nejat (Lostzombi)kardeşime yürekden çok geçmiş olsun,Allah şifa versin.

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
İlk öncelikle ortam şahana mükemmel ve daha sonra rastgelsin demek istiyorum herşey harika

santakavet

Yeni Üye
Forumun yeni üyesiyim.tüm arkadaşlara saygi ve içten dolusu sevgiler...organizasyon iyiydi; balık tutamamak dışinda...akşam tezgahtan istavrit satin almak zorunda kaldim ama canimi asil yakan tezgahta gördüğüm 5 cm ilk çinekopa benzeyen küçük baliklardi.balikciyla hafif artistik ama kavga etsek o baliklar denize dönermi...?????????yazik...

CelalFİLİZ

Aktif Üye
Adı
Celal FİLİZ
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizim için çok güzel ve keyifli bir gün oldu.

karantina14

Aktif Üye
Adı
Okan YAMAN
Organizasyonda emeği geçen herkese şahsım adına teker teker teşekkür ederim. Ahmet abiye çaylar için ve verdiği güzel ve faydalı bilgiler için ayrıca teşekkür ederim. Birde balık olsaydı tadından yenmezdi :)