Balık Sevdam Turna Avı Organizasyonu 7-8 Mayıs 2011

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
gölette kı turnalar kaşiga mı yoksa canlı yememe daha verımlı malzemeyı ona gore hazırlayalım kasık atmak ıcın göl etrası musayıt mı bız c.tesı aksamı gece gelıcez bır arkadasın dugunu var o gıdecek bayayına biz gıdıcez turnanın alayına😀 gec saatte yemcı acık olurmu gece yarısını gecer gelmemiz

gölette kı turnalar kaşiga mı yoksa canlı yememe daha verımlı malzemeyı ona gore hazırlayalım kasık atmak ıcın göl etrası musayıt mı bız c.tesı aksamı gece gelıcez bır arkadasın dugunu var o gıdecek bayayına biz gıdıcez turnanın alayına😀 gec saatte yemcı acık olurmu gece yarısını gecer

gece kapalıdır canlı yemci, sahte yemde yıyor ,canlı yemde ,ama canlı yem daha verimli ama gece vaktinde gidecekseniz yanınıza yem olarak tavuk ciğeri alın şamadıralı takım yaparak atın kokusuna gelebilir bırde ben bu sene yem olarak sardalya kullanacağım deneme amaçlı bellimi olur belki yer 🙂

Akadaşlar canlı yem temını yapılacak yerin telefon biligileri

Mollaköy sapağından 2km sakarya yönüne gidildiği zaman sol tarafta

SALMAN balık ve av malzemleri
Yetkili kişi HALİT bey
Telefonu 0533 563 86 10

Ben az önce kendisi ile görüştüm bilgi verdim telefon ederseniz yardımcı olacak adres tarifi için. canlı yemın fiyatı 25 Kr. bilginiz olsun

Önümüzdeki hafta bizim için tedarıklı olacak

kokoreç hazır ben cuma akşamı bi ön pişirme yapacağım orada tekrar pişirip akşam devam edeceğiz
-oltalar ,HAZIR!!!
-malzemeler ,HAZIR!!!
-kokoreç ,HAZIR!!!
-gelecek abiler ve arkadaşlar ,HAZIR!!!
-birde balıklar hazırsa deymeyin keyfimize

meterolojı bu haftayı ful yagmurlu dıyo

Cumartesi ve Pazar Sakarya, İstanbul sağnak yağış gösteriyor.

(link)

(link)

(link)

(link)

Arkadaşalar org. düzenlediğimiz gölette bu gün düzenlenen yarışmada tutulan balıklar ,gelmeyenler bakıp bakıp üzülsün 😛😛

Ben de baktım hava durumuna inşallah açar ne diyelim artık. Yoksa aç kalacağız🙂. Malum ateş yoksa mangal da yok.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back