Balık Sevdam Turna Avı Organizasyonu 7-8 Mayıs 2011

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Ben de baktım hava durumuna inşallah açar ne diyelim artık. Yoksa aç kalacağız🙂. Malum ateş yoksa mangal da yok.

domates peynıre kaldık desene 😀

Faruk abim organizasyon yapmış...
Sen utanmıyormusun küçücük göllerde kıstırılmış balıkları avlamaya.. 🙂 🙂
Abi mesajını gördüğümden beri yazamadım kusura bakma. Giremesemde sohbete gönlüm sizle...
Son ana kadar katılacağım kesin değil şirkette bir uyumsoft faciası var. Evden bile müdahele etmek durumunda kalıyoruz...

Arkadaşlar Kaptan balıktan hediyeleri aldım. Hepsi bir birinden harika. 🙂

Buradan tekrar teşekkür ederiz.

domates peynıre kaldık desene 😀

Valla öyle gibi abi yaaa🙂. Olsun Domates peynir olsun dostlarla olsun, en güzel ziyafet sofralarından bile daha tatlı gelir. Yalnız yağmurluk takımlarımı yenilemem lazım sadece.

önder abi aç kalmayız, benim yağmurda mangala ürettiğim bi sistem var. Ateşimiz her daim yanabilir. Biraz bahsedeyim, normal tente mantığı. 4 adet 1.50 ayak üzerine boyacı naylonu. Yağmurun geliş açısına görede naylon çevreleyebiliriz. Tabi büyük ateşin yanma şansı yok o ayrı.

Ben de baktım hava durumuna inşallah açar ne diyelim artık. Yoksa aç kalacağız🙂. Malum ateş yoksa mangal da yok.

arkadaşlar bende plaj şemsiyesi var ,olan arkadaşlar varsa getirsin , şemsiye altında yaparız mangalı

ben size bundan seneler önce arabada ne yaptığımı anlatayımda hangi şartlarda mangal yapmışım anlayın yağmur neki

sevgili dostum ve çocukluk arakadaşım hüseyın ile birlıkte kaptık nevaleyi gittik ömerli barajına giderken hava süperdi avlağa geldik oltaları suya attık tam yemek işine koyulduk hava bir kapattı 5 dakıka içinde bardaktan boşanırcasına yağmur ben de o tarihte wv. cady panelvan var mangalı arabanın içine taşıdık 😀,evet yanlış duymadınız arabanın içine bir güzel mangalımızı yaptık gazozlarımızı içtik sonramı ne oldu ertesi gün hayatımızn en baba sazanını yakaladık 6,3 KG. lık bir aynalı sazan

bu arada ertesi gün arabamızı çamura saplamamızdan hiç bahsetmıyeyim 😀 kuş uçmaz kervan geçmez bir yol da arabamızı nasıl kurtaralım diye düşünürken kaşı yonden gelen 4X4 ü görünce pıyango çıkmış gibi sevinmiştik 😀😀 bizi çekmek zorunda çekmeden gecemez yolu kapatmışız .hey gidi eski günler..

arkadaşlar kafanıza takmayın yağmur da olur doluda olur avcılık bu doğadasın zorluklarıda olacak ,pilavdan dönenın kaşığı kırılsın🙂🙂

Faruk abim organizasyon yapmış...
Sen utanmıyormusun küçücük göllerde kıstırılmış balıkları avlamaya.. 🙂 🙂
Abi mesajını gördüğümden beri yazamadım kusura bakma. Giremesemde sohbete gönlüm sizle...
Son ana kadar katılacağım kesin değil şirkette bir uyumsoft faciası var. Evden bile müdahele etmek durumunda kalıyoruz...

yoooo neden utanayım kiiii😀😀😀

canım kardeşim çok buyuk bir manın olmassa beklıyorum ,derin muhabetler var bilgin olsun 😉 yaz için plan yapalım 😉

eklıyorum senıde 🙂

önder abi aç kalmayız, benim yağmurda mangala ürettiğim bi sistem var. Ateşimiz her daim yanabilir. Biraz bahsedeyim, normal tente mantığı. 4 adet 1.50 ayak üzerine boyacı naylonu. Yağmurun geliş açısına görede naylon çevreleyebiliriz. Tabi büyük ateşin yanma şansı yok o ayrı.
İyi fikirmiş🙂 Benim aklıma da peynir tenekesinin içinde ateş yakıp üzerinde yağda kızartma yapma fikri gelmişti🙂.
arkadaşlar bende plaj şemsiyesi var ,olan arkadaşlar varsa getirsin , şemsiye altında yaparız mangalı

ben size bundan seneler önce arabada ne yaptığımı anlatayımda hangi şartlarda mangal yapmışım anlayın yağmur neki

sevgili dostum ve çocukluk arakadaşım hüseyın ile birlıkte kaptık nevaleyi gittik ömerli barajına giderken hava süperdi avlağa geldik oltaları suya attık tam yemek işine koyulduk hava bir kapattı 5 dakıka içinde bardaktan boşanırcasına yağmur ben de o tarihte wv. cady panelvan var mangalı arabanın içine taşıdık 😀,evet yanlış duymadınız arabanın içine bir güzel mangalımızı yaptık gazozlarımızı içtik sonramı ne oldu ertesi gün hayatımızn en baba sazanını yakaladık 6,3 KG. lık bir aynalı sazan

bu arada ertesi gün arabamızı çamura saplamamızdan hiç bahsetmıyeyim 😀 kuş uçmaz kervan geçmez bir yol da arabamızı nasıl kurtaralım diye düşünürken kaşı yonden gelen 4X4 ü görünce pıyango çıkmış gibi sevinmiştik 😀😀 bizi çekmek zorunda çekmeden gecemez yolu kapatmışız .hey gidi eski günler..

arkadaşlar kafanıza takmayın yağmur da olur doluda olur avcılık bu doğadasın zorluklarıda olacak ,pilavdan dönenın kaşığı kırılsın🙂🙂
Valla Faruk abi senden korkulur. Büyüksün ne diyim🙂🙂

Ankara team Cumadan orda olacaktır ama hava yağışlı ise sakata gelmeyelim🙂

selahattin bizimde cumadan gelme gibi bir olasılığımız var bana özelden tlf numaranı atsana
birde siz cuma akşamından kaç gibi orda olmayı planlıyorsunuz olmazsa orda buluşuruz tabi bizim arkadaşların bir işi çıkmazsa

faruk ustam biz balıkçıyız denize giren yılanı görür
ister yağmur olsun isterse fırtına isterse dolu yağsın ben bu organizasyonda varım
bendede plaj şemsiyesi var ayriyeten 1 yada 2 tanede masa getireceğim hatta bulabilirsem fazlada plaj şemsiyesi getirmeye çalışırım

ayriyeten sen kütahya ya gelde trofe sazanlar beraber tutalım öğünmek gibi olmasın sazanda rekorum 11 kg😀😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back