vessa
Aktif Üye
- Tepki
- 56
- Ödül
- 38
Ben de baktım hava durumuna inşallah açar ne diyelim artık. Yoksa aç kalacağız🙂. Malum ateş yoksa mangal da yok.
domates peynıre kaldık desene 😀
Ben de baktım hava durumuna inşallah açar ne diyelim artık. Yoksa aç kalacağız🙂. Malum ateş yoksa mangal da yok.
domates peynıre kaldık desene 😀
Faruk abim organizasyon yapmış...
Sen utanmıyormusun küçücük göllerde kıstırılmış balıkları avlamaya.. 🙂 🙂
Abi mesajını gördüğümden beri yazamadım kusura bakma. Giremesemde sohbete gönlüm sizle...
Son ana kadar katılacağım kesin değil şirkette bir uyumsoft faciası var. Evden bile müdahele etmek durumunda kalıyoruz...
İyi fikirmiş🙂 Benim aklıma da peynir tenekesinin içinde ateş yakıp üzerinde yağda kızartma yapma fikri gelmişti🙂.önder abi aç kalmayız, benim yağmurda mangala ürettiğim bi sistem var. Ateşimiz her daim yanabilir. Biraz bahsedeyim, normal tente mantığı. 4 adet 1.50 ayak üzerine boyacı naylonu. Yağmurun geliş açısına görede naylon çevreleyebiliriz. Tabi büyük ateşin yanma şansı yok o ayrı.
Valla Faruk abi senden korkulur. Büyüksün ne diyim🙂🙂arkadaşlar bende plaj şemsiyesi var ,olan arkadaşlar varsa getirsin , şemsiye altında yaparız mangalı
ben size bundan seneler önce arabada ne yaptığımı anlatayımda hangi şartlarda mangal yapmışım anlayın yağmur neki
sevgili dostum ve çocukluk arakadaşım hüseyın ile birlıkte kaptık nevaleyi gittik ömerli barajına giderken hava süperdi avlağa geldik oltaları suya attık tam yemek işine koyulduk hava bir kapattı 5 dakıka içinde bardaktan boşanırcasına yağmur ben de o tarihte wv. cady panelvan var mangalı arabanın içine taşıdık 😀,evet yanlış duymadınız arabanın içine bir güzel mangalımızı yaptık gazozlarımızı içtik sonramı ne oldu ertesi gün hayatımızn en baba sazanını yakaladık 6,3 KG. lık bir aynalı sazan
bu arada ertesi gün arabamızı çamura saplamamızdan hiç bahsetmıyeyim 😀 kuş uçmaz kervan geçmez bir yol da arabamızı nasıl kurtaralım diye düşünürken kaşı yonden gelen 4X4 ü görünce pıyango çıkmış gibi sevinmiştik 😀😀 bizi çekmek zorunda çekmeden gecemez yolu kapatmışız .hey gidi eski günler..
arkadaşlar kafanıza takmayın yağmur da olur doluda olur avcılık bu doğadasın zorluklarıda olacak ,pilavdan dönenın kaşığı kırılsın🙂🙂
Ankara team Cumadan orda olacaktır ama hava yağışlı ise sakata gelmeyelim🙂
arkadaşlar bende plaj şemsiyesi var ,olan arkadaşlar varsa getirsin , şemsiye altında yaparız mangalı
ben size bundan seneler önce arabada ne yaptığımı anlatayımda hangi şartlarda mangal yapmışım anlayın yağmur neki
sevgili dostum ve çocukluk arakadaşım hüseyın ile birlıkte kaptık nevaleyi gittik ömerli barajına giderken hava süperdi avlağa geldik oltaları suya attık tam yemek işine koyulduk hava bir kapattı 5 dakıka içinde bardaktan boşanırcasına yağmur ben de o tarihte wv. cady panelvan var mangalı arabanın içine taşıdık 😀,evet yanlış duymadınız arabanın içine bir güzel mangalımızı yaptık gazozlarımızı içtik sonramı ne oldu ertesi gün hayatımızn en baba sazanını yakaladık 6,3 KG. lık bir aynalı sazan
bu arada ertesi gün arabamızı çamura saplamamızdan hiç bahsetmıyeyim 😀 kuş uçmaz kervan geçmez bir yol da arabamızı nasıl kurtaralım diye düşünürken kaşı yonden gelen 4X4 ü görünce pıyango çıkmış gibi sevinmiştik 😀😀 bizi çekmek zorunda çekmeden gecemez yolu kapatmışız .hey gidi eski günler..
arkadaşlar kafanıza takmayın yağmur da olur doluda olur avcılık bu doğadasın zorluklarıda olacak ,pilavdan dönenın kaşığı kırılsın🙂🙂