Balıkçılık hepimizin hobisi. Peki mesleklerimiz nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaşaR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selamlar
Uzun süredir otomasyon ağırlıklı elektrik bakım teknisyenliği yapıyorum.
Basketbol, balık ve uydu sistemleri ile huzur buluyorum fakat vakit bulamıyorum 😀

fiber markalama ve kesim lazeri ile endüstriyel ve dermokozmetik alanından kullanılan lazer makinalarını ve bunların yedek parçalarını üreten bir firmada satış ve pazarlama müdürü olarak çalışıyor ve bundan sonrasını kuzey ege de bağlı beni bekleyen teknem ve deniz ile geçirmenin yollarını arıyorum.allah denizden ayırmasın hiçbirimizi.

Gökçeada havaalanında elektronik teknisyeni olarak görev yapıyorum aynı zamanda Gazi Üniversitesi'nde Elektronik Öğretmenliği okuyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Antalyada korkutelinde elma ve armut uretiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Havalimanında Lojistik uzmanı olarak çalışıyorum. 2,5 aydır gittiğim ve anamı ağlatan bir seminer programı yüzünden sezon gidiyor ona yanıyorum 🙂

bende ziya arkadaşın ürettiklerin ataşehir meyve sebze halinde satıyorum yani halde muhasebeye bakıyorum burdaki ismimiz katip ve gece çalıştığım için gündüz hafta içi vakit bulup uykudan fedakarlık ettikçe balığa çıkmaya çalışıyorum

Grafikerim. Ankarada ostim org san böl. Matbaacılar sitesinde bir firmada çalışıyorum. Eh hafta sonları fırsat buldukçada balığa gidiyorum. Selamlar. 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Üniversite hastanesinde Radyoloji Sorumlu Teknikerliği ve radyoloji teknikerliği yapıyorum.Rastgele!

Konu açılalı 4 yıl olmuş, iş değiştiren var ise yeniden revize edelim 😛

Back