Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıkçılık hepimizin hobisi. Peki mesleklerimiz nelerdir?

himm

Üye
Adı
Fatih
Selamlar
Uzun süredir otomasyon ağırlıklı elektrik bakım teknisyenliği yapıyorum.
Basketbol, balık ve uydu sistemleri ile huzur buluyorum fakat vakit bulamıyorum :D

emreersoz

Aktif Üye
Adı
Emre Ersöz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
fiber markalama ve kesim lazeri ile endüstriyel ve dermokozmetik alanından kullanılan lazer makinalarını ve bunların yedek parçalarını üreten bir firmada satış ve pazarlama müdürü olarak çalışıyor ve bundan sonrasını kuzey ege de bağlı beni bekleyen teknem ve deniz ile geçirmenin yollarını arıyorum.allah denizden ayırmasın hiçbirimizi.

anadol72

Yeni Üye
Adı
Yücel OKCU
Gökçeada havaalanında elektronik teknisyeni olarak görev yapıyorum aynı zamanda Gazi Üniversitesi'nde Elektronik Öğretmenliği okuyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ziya.turkay.

Yeni Üye
Antalyada korkutelinde elma ve armut uretiyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
Havalimanında Lojistik uzmanı olarak çalışıyorum. 2,5 aydır gittiğim ve anamı ağlatan bir seminer programı yüzünden sezon gidiyor ona yanıyorum :)

Adı
arif mutlu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bende ziya arkadaşın ürettiklerin ataşehir meyve sebze halinde satıyorum yani halde muhasebeye bakıyorum burdaki ismimiz katip ve gece çalıştığım için gündüz hafta içi vakit bulup uykudan fedakarlık ettikçe balığa çıkmaya çalışıyorum

fdirej

Yeni Üye
Grafikerim. Ankarada ostim org san böl. Matbaacılar sitesinde bir firmada çalışıyorum. Eh hafta sonları fırsat buldukçada balığa gidiyorum. Selamlar. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Üniversite hastanesinde Radyoloji Sorumlu Teknikerliği ve radyoloji teknikerliği yapıyorum.Rastgele!