Balıkçılık hepimizin hobisi. Peki mesleklerimiz nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YaşaR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bir fabrikada finans, ithalat, ihracat sorumlusuyum. Ayrıca uluslararası nakliye ve küçük çapta dış ticaret yaptığımız bir şirketimiz de var. Daha çok deniz nakliyesi, seyrek olarak hava kargo da yapıyoruz.
Acemi olarak birçok disiplinde avlandıktan sonra spinde ustalaşmak istediğimi anladım, umarım başarabilirim.

Bir fabrikada finans, ithalat, ihracat sorumlusuyum. Ayrıca uluslararası nakliye ve küçük çapta dış ticaret yaptığımız bir şirketimiz de var. Daha çok deniz nakliyesi, seyrek olarak hava kargo da yapıyoruz.
Acemi olarak birçok disiplinde avlandıktan sonra spinde ustalaşmak istediğimi anladım, umarım başarabilirim.
Mesleklerimiz yakın gibi
Bende uluslararası konteyner nakliyesi yapan armatör bir şirketin Gemlik şube sorumlusuyum, 25 yıldır Gümlük ve Lojistik sektöründeyim, ilk olarak Borgüm de 1993 yılında müşavirlik firmasında başladım 1996 da da Gemi Acentetiğine geçtim o günden beridir de Gemi acenteliği yapıyorum,
Hani bir söz varya insan sevdiği işi yaparsa hiç çalışmamış olur benimki de o misal , kendimi yıllardır çalışmış gibi hissetmiyorum 😀😀😀
Bazen hafta sonundaki 2 gün bile baya uzun geliyor pazartesi olsa da yuvama dönsem diye iple çekiyorum :hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh::hhhhhh: şu meşhur sendromu yaşayamadan gideceğim :acpsnr::acpsnr::acpsnr:

bu arada aramızda profosyonel olarak Fotoğraf hobisi ile ilgilenen arkadaşımız var mı ?
ben yarı amatör olarak takılıyordum, geçen hafta tüm ekipmanı sattım, şimdi daha kompakt ve teknolojik olarak yeni bir ürün almayı düşünüyorum, ticari kaygı olmadan rahatça ve detaylı bilgi alabileceğim bir arkadaşımız varsa sorularım olacak,
sattığım ekipman Canon 7d ve meşhur 3 lensi vardı
almayı düşündüğüm Sony a6500 aynasız makina ve ona en uygun hangi lens olur özellikle deneyen test eden varsa ilaç gibi olur
tabi bu arada başka alternatiflerde konuşulabilir

Back