spin ve lrf zengin işi avcılık sistemi boşuna demiyorlar 🙂 bizde kaldırım muhendisiyiz 🙂
hangi kaldırımda mühendissiniz ?
spin ve lrf zengin işi avcılık sistemi boşuna demiyorlar 🙂 bizde kaldırım muhendisiyiz 🙂
hangi kaldırımda mühendissiniz ?
balıksızlık kafaya vurdu galiba 🤣🤣🤣mera söylenmez 🙂 şukadarını söyliyim sadece Çok yüksek kaldırım mühendisiyim öyle böyle değil 🙂
balıksızlık kafaya vurdu galiba 🤣🤣🤣
Kafayı değil laf arasında yediniz kavurmalari 🙂Hep senin yüzünden kuruttun denizi kafayı yedik 🙂
Bugün yarın tost makinasında tokat kebabı videosu yayınlayacağım....kavurmadan daha güzel oldu kuzu etleri...çekim bahanesiyle ne et yedik ama ooff....Kafayı değil laf arasında yediniz kavurmalari 🙂
Ben de aslında seviyorum işimi. İzmir'e gelirseniz görüşmek isterim.Mesleklerimiz yakın gibi
Bende uluslararası konteyner nakliyesi yapan armatör bir şirketin Gemlik şube sorumlusuyum, 25 yıldır Gümlük ve Lojistik sektöründeyim, ilk olarak Borgüm de 1993 yılında müşavirlik firmasında başladım 1996 da da Gemi Acentetiğine geçtim o günden beridir de Gemi acenteliği yapıyorum,
Hani bir söz varya insan sevdiği işi yaparsa hiç çalışmamış olur benimki de o misal , kendimi yıllardır çalışmış gibi hissetmiyorum 😀😀😀
Bazen hafta sonundaki 2 gün bile baya uzun geliyor pazartesi olsa da yuvama dönsem diye iple çekiyorumşu meşhur sendromu yaşayamadan gideceğim
![]()
Emekli ve çalışan tıp doktoruyum...spin,yemli ve kontiki ile avlanıyorum...artık sadece tuzlu su avı yapıyorum...