Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Balıkçılık hepimizin hobisi. Peki mesleklerimiz nelerdir?

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
abi videolarini izledim. ikimizde ayni sistemi yapiyoruz. aradaki fark bende 1.5 mt. lik benzinli uzaktan kumandali tekne var. 500 mt. mesafesi var ve parakete takimini tekneye bagliyorum agir yolda alip goturuyor takimi ve uzerindeki olta birakma aparati kursunu denize birakiyor ve tekneyi geri kiyiya getiriyorum. yalniz senin yaptigun sistemde hic kursun gormedim yani senin parakete sistemin bir nevi su ustumu oluyor yemler deniz tabanina inmiyormu. bendeki sistem bir nevi dip paraketesi fakat yasadigim sorun takim hep takiliyor dibe ve kiyidan 400 mt. lik takimi cekemiyorum hele birde balik bastigi zaman cok agir oluyir. elektrikli vinc yapicam ama bu seferde takim koparsa diye korkuyorum. sen bu takimin takilmama sorununu nasil hallettin

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim takım yaklaşık 1 kilo ağırlığında...yemler de yaklaşık o kadar...makina durduğu zaman ağırlık takımı dibe yatırdığı için kurşuna ihtiyaç olmuyor....dibe takılma konusunu takım bedenini kalın dakron ipten yaparak hallettim...en kötü ihtimalle köstek kopuyor ve beden serbest kalıyor...makinamın en büyük avantajı dalgaya çarptığı zaman üstüne tırmanmaya çalışmadan kendini dalganın içine gömüp yoluna devam etmesi...

Son düzenleme:

egeden

Üye
istanbul-Suadiye/ Pendik, Gömeç/Karaağaç-Pelitköy
Adı
Mustafa D.
İyi akşamlar, tüm dostlara.

inşaat,ilaç ve otomotiv sektörlerinde çocukluğumdan buyana gönüldaşım balık sevdamla birlikte çalışıp emekli oldum. Halen 7 yıldır Sorumlu emlak danışmanı Seviye 5 olarak Remax bünyesinde İstanbul ve Kuzey Ege'de '' konut,ofis, villa ,arsa ,zeytinlik ve çiftlik evi '' dostların hizmetindeyim. Balığa zamanım şimdi daha fazla desem de ne yazıkki balık popülasyonu zayıflamaya başladı.:(

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İyi akşamlar, tüm dostlara.

inşaat,ilaç ve otomotiv sektörlerinde çocukluğumdan buyana gönüldaşım balık sevdamla birlikte çalışıp emekli oldum. Halen 7 yıldır Sorumlu emlak danışmanı Seviye 5 olarak Remax bünyesinde İstanbul ve Kuzey Ege'de '' konut,ofis, villa ,arsa ,zeytinlik ve çiftlik evi '' dostların hizmetindeyim. Balığa zamanım şimdi daha fazla desem de ne yazıkki balık popülasyonu zayıflamaya başladı.:(
Benim eşim de Kuşadası Pasha Remax bünyesinde ofis yöneticisi olarak çalışıyor.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bugün yarın tost makinasında tokat kebabı videosu yayınlayacağım....kavurmadan daha güzel oldu kuzu etleri...çekim bahanesiyle ne et yedik ama ooff....
Kayınpederim de Tokat'lı. Niksar Çamiçi Yaylası'nda yediğim Tokat Kebabının tadı hala aklımda. Muazzam bir havası var yaylaların. Mayıs ayında çıkmıştık hava gece 3 derece ama üşümüyorsunuz. Belki de yakıtı fazla kaçırdık ondandır :koptum:

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben de bir dönem sejour turizm acentasında bilgi işlem ve kontrat işi yaptım. Daha sonra kruvaziyer firmasına girdim yaklaşık 7 yıl orada çalıştım. İşler kötüye gidince kendi lokantamızda 1 buçuk sene çalıştım, şimdi sektör toparlanmaya başladı kruvaziyer firmasına geri döndüm. Buradan emekli olurum herhalde :)

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Süs havuzları, Fıskiye sistemleri, Yüzme havuzları imalatı ve bir Afrika ülkesi olan Uganda da Mobilya üretimi yapan fabrikam var.