Balıksevdam Ailesi Büyük Yardım Çekilişi LÖSEV

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
3406 ya sms yolladım. sms içeriği önemli değil. avea ve vodafone 2sms parası alıyor.bağış miktarı da 10 tl faturanıza yansıyacak.
selam bende katılımda bulundum geri bildirim gelmedi size geri bildirim gelmişmiydi bağış yaptınız gibi

selam bende katılımda bulundum geri bildirim gelmedi size geri bildirim gelmişmiydi bağış yaptınız gibi
"bağışlarınız lösevle hayat buluyor.mesaj gönderim bedeli 2sms'tir.size minnetarız.(link)" şeklinde sms geldi

ben de bağışımı yaptım çekilişe katılmak istemiyorum teşekkürler

TURKCELL, AVEA veya VODAFONE faturalı hatlarınızdan 3406’ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. Her bir mesaj bedeli 10 TL'dir. (Avea ve Vodafone abonelerinden +2 sms mesaj gönderim ücreti alınmaktadır.)

EFT YAPILABİLECEK BANKA HESAP NUMARALARIMIZ

Banka / Şube Kodu: Ziraat Bankası / Gaziosmanpaşa (GOP) Şube Kodu: 920
Hesap Numarası: 3458518-5007 IBAN TR460001000920034585185007

Türkiye’nin her köşesindeki PTT şubelerinden 120660 no’lu posta çeki hesabına bağış yapabilirsiniz

ZİRAAT BANKASI, YAPI KREDİ, TEKSTİLBANK, TEB, ŞEKERBANK, ING BANK, İŞ BANKASI, HALKBANKASI, GARANTİ BANKASI, FİNANSBANK, AKBANK, VAKIFBANK, DENİZBANK Yukarıda isimleri bulunan bankaların kurumsal bağış ekranlarından vakfımıza bağışta bulunabilirsiniz.

Bu şekilde gerçekleştireceğiniz bağışlarda banka, LÖSEV hesap numarası ya da şube kodu bilgilerini sorgulamayacak ve iletişim bilgileriniz otomatik olarak vakfımıza aktarılacaktır. Tüm Türkiye'deki bütün BANKA şubelerinden herhangi bir masraf ödemeden LÖSEV'e bağışlarınızı yapabilirsiniz...

İNTERNET BANKACILIĞI
Akbank, Finans Bank, Garanti Bankası, Halkbank, HSBC Bankası, İNG Bank, İş Bankası, Şeker Bank, TEB Bank, Tekstil Bank, Vakıf Bank, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Bankası, DenizBank internet şubelerinden “bağışlar” başlığı altında LÖSEV seçeneğini kolaylıkla bulabilir ve bağışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

(link) (link) (link) (link)
(link) (link)

Arkadaşlar hediyeler bahane,!

bir- 2,3,4,5 tuğla yardımı koymak,
bu rahatsızlığa yakalanan çocuk'larımızın tedavisinde kullanılması'na yardımcı olacaktır,

Allah bu rahatsızlığı hiç bir çocuğumuza vermesin
Rahatsız olan Tüm Çocuklarımıza'da Acil Şifalar Versin.

Yardım kampanyası nekadar yüksek olursa,okadar çocuğumuz tedavilerinde başarılı olacaklardır,

Sevgiler ve Saygılar,

Asıl amaç bağış yapmak ama nacizane bir önerim var. Çekiliş Sonucunda çekilişe hediye ile katkıda bulunanlara kendi hediyeleri çıkarsa çekiliş tekrar yapılsın hediye çıkan kişi hediyeden faydalansın.

Son düzenleme:
Güzelim hediye istiyorsan ben sana, benim konuya koydu'ğum hediyelerden
hangi'siini istiyorsan göndereyim,,
burada ki amaç hediyeyi geç !
amaç Lösemeli çocuklarımıza TEDAVİDE maddi yardım,

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back