Denedim abi tablete kurdum başka telefona kurdum sonuç aynıAllah Allah.
Başkasının telefonundan dener misin?
Denedim abi tablete kurdum başka telefona kurdum sonuç aynıAllah Allah.
Başkasının telefonundan dener misin?
Anladım ama öyle bir uyarı yok,her ihtimale karşı birde e postayı değiştiriyim bakalim.Mrb Remzi bey bende gönerileri en son güncelleme ile alamıyordum ama düzelttim . Tapatalkın ana sayfasında kişi ikonuna tıkla eğer e postanı tanımla diyor ise ( telefondaki kullandığın gmail ) onu gmail olarak aynı zamanda kulanıyoruz onu tanımlatacaksınız düzeliyor inş anlatabilmişimdir .
Renzi bey birde şoyle bir durum oluyor bazı cihazlarda 1 den fazla mail hesabınız varsa mesaj yönlendirmede sıkıntı oluyor cihaz da tek mail adresinizi aktif olarak bırakın yada sadece tek adres kullanın . Daha önceki adroid telefonda başıma gelmişti . Bir de bı onay kodu mail de aktifleştirin dedikleri o kısım spam a düşüyor daha önce gönderilmiş olabilir ve aktifleştirmediysniz gelmiyor mesajlar .Anladım ama öyle bir uyarı yok,her ihtimale karşı birde e postayı değiştiriyim bakalim.
Dur bakalım gelişme var galiba bildirimler gelmeye başladı hadi hayırlısı ana sayfa aynı amaRenzi bey birde şoyle bir durum oluyor bazı cihazlarda 1 den fazla mail hesabınız varsa mesaj yönlendirmede sıkıntı oluyor cihaz da tek mail adresinizi aktif olarak bırakın yada sadece tek adres kullanın . Daha önceki adroid telefonda başıma gelmişti . Bir de bı onay kodu mail de aktifleştirin dedikleri o kısım spam a düşüyor daha önce gönderilmiş olabilir ve aktifleştirmediysniz gelmiyor mesajlar .
Remzi bey bakınız tapatalk ı acın sağ üst kösedaki kişi tikini tıklayın acılan menüde ayarlar girin ,Akış ayarları tıklayın , akışımda güncelemeleri göster bölümünden balıksevdam tikini tıklayın yeşil olsun , Acık profil bolomude , Balıksevdam da yeşil olacak acılacak bence bir deneyin 🙂Vay arkadaş ne günlere kaldık tapatalk dan bildirim geliyor netten okuyorum
Denedim abi herşeyi denedim başka formlarda var tapatalk dan takip ettiğim onlarda bi sıkıntı yokRemzi bey bakınız tapatalk ı acın sağ üst kösedaki kişi tikini tıklayın acılan menüde ayarlar girin ,Akış ayarları tıklayın , akışımda güncelemeleri göster bölümünden balıksevdam tikini tıklayın yeşil olsun acılacak bence bir deneyin 🙂
Çok enteresan valla zor olmıcaksa cihazı formatlayıp fabrika ayarlardan tek e posta ile yapın dicem ama bir sürü iş . 🙂Denedim abi herşeyi denedim başka formlarda var tapatalk dan takip ettiğim onlarda bi sıkıntı yok
Dur abi bugün bildirimler gelmeye başladı yarın bakarsın diğer sıkıntılarda gider.Çok enteresan valla zor olmıcaksa cihazı formatlayıp fabrika ayarlardan tek e posta ile yapın dicem ama bir sürü iş . 🙂