Baliksevdam forumunun iphone ve android üzerinden okunabilmesi

Mrb Remzi bey bende gönerileri en son güncelleme ile alamıyordum ama düzelttim . Tapatalkın ana sayfasında kişi ikonuna tıkla eğer e postanı tanımla diyor ise ( telefondaki kullandığın gmail ) onu gmail olarak aynı zamanda kulanıyoruz onu tanımlatacaksınız düzeliyor inş anlatabilmişimdir .
Anladım ama öyle bir uyarı yok,her ihtimale karşı birde e postayı değiştiriyim bakalim.

Anladım ama öyle bir uyarı yok,her ihtimale karşı birde e postayı değiştiriyim bakalim.
Renzi bey birde şoyle bir durum oluyor bazı cihazlarda 1 den fazla mail hesabınız varsa mesaj yönlendirmede sıkıntı oluyor cihaz da tek mail adresinizi aktif olarak bırakın yada sadece tek adres kullanın . Daha önceki adroid telefonda başıma gelmişti . Bir de bı onay kodu mail de aktifleştirin dedikleri o kısım spam a düşüyor daha önce gönderilmiş olabilir ve aktifleştirmediysniz gelmiyor mesajlar .

Renzi bey birde şoyle bir durum oluyor bazı cihazlarda 1 den fazla mail hesabınız varsa mesaj yönlendirmede sıkıntı oluyor cihaz da tek mail adresinizi aktif olarak bırakın yada sadece tek adres kullanın . Daha önceki adroid telefonda başıma gelmişti . Bir de bı onay kodu mail de aktifleştirin dedikleri o kısım spam a düşüyor daha önce gönderilmiş olabilir ve aktifleştirmediysniz gelmiyor mesajlar .
Dur bakalım gelişme var galiba bildirimler gelmeye başladı hadi hayırlısı ana sayfa aynı ama

Vay arkadaş ne günlere kaldık tapatalk dan bildirim geliyor netten okuyorum

Vay arkadaş ne günlere kaldık tapatalk dan bildirim geliyor netten okuyorum
Remzi bey bakınız tapatalk ı acın sağ üst kösedaki kişi tikini tıklayın acılan menüde ayarlar girin ,Akış ayarları tıklayın , akışımda güncelemeleri göster bölümünden balıksevdam tikini tıklayın yeşil olsun , Acık profil bolomude , Balıksevdam da yeşil olacak acılacak bence bir deneyin 🙂

Son düzenleme:
Remzi bey bakınız tapatalk ı acın sağ üst kösedaki kişi tikini tıklayın acılan menüde ayarlar girin ,Akış ayarları tıklayın , akışımda güncelemeleri göster bölümünden balıksevdam tikini tıklayın yeşil olsun acılacak bence bir deneyin 🙂
Denedim abi herşeyi denedim başka formlarda var tapatalk dan takip ettiğim onlarda bi sıkıntı yok

En üstte ve biraz altta gold üyeliğin altında çıkan reklamların yeri değişmiş... 2 reklamda üstte görünüyor... Forum sekmesi alttaki konuların üzerine biniyor... Üstteki fazla reklam eski yerine getirilirse sorun çözülür sanırım... Daha öncede benzer bir sorun vardı ve düzeltilmişti...

Back