BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

Ayrıca siteye sponsor olmayan firmaların reklamları da çıkıyor, bu sitenin hakkı olan bedel google a gitmiş oluyor 😉

Çok başarılı bir site olacağı kesin hele resim yükleme olayı beni benden aldı artık resimler kaybolmayacak ve yüklenmesi de çok kolaylaşacak Başta yenilikçi yaklaşımı için Hamdi Bey e ve bu güzelliği bizim için hazırlayan Webmaster Savaş Bey e teşekkür ediyorum

Keyifli olmuş. Alışkanlıklardan bir şekilde kurtulmak lazım. 🙂
Ellerinize sağlık. Benim hoşuma gitti.

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar evet incelemeler devam ediyor 🙂 beğenmeyen var mı 🙂 reklam olayına gelince, söylediğimiz gibi yeni arayüz geçişinden sonra rahatsız etmeyecek şekilde düzenleme yapılır bu sorun değil 🙂

Merakla bekliyorum. Her şey çok güzel olacak gibi görülüyor. Yalnız IM olayı bizi bayağı bir uykusuz bırakabilir gibime geliyor. 😀

Bence cok kotu face***tan sogudugumdan bikkinlik veriyor acikcasi hic begenmedim, eski hali derim sadece fotograf yuklemek kolaylassin begeni vs icin zaten facebook gruplari var zaten.

Bence cok kotu face***tan sogudugumdan bikkinlik veriyor acikcasi hic begenmedim, eski hali derim sadece fotograf yuklemek kolaylassin begeni vs icin zaten facebook gruplari var zaten.

Kullanılan sistem facebook değil, forum yazılımıdır. Maalesef şu anki yazılımla hiçbir şey kolaylaştırılmıyor. İstekleri bir yere kadar karşılıyor. Beğeni derken mesajların ve fotoğraf albümlerin vs. beğenilmesi var, o kadar. Ayrıca, eski görünüm çok aratmasın diye görünümü de %80 aynı yaptık.

Back