BalıkSevdam Yeni Arayüzü (13 Kasım 2014)

Telefon modeli general mobile discovery

Sol tarafta menü falan acilmiyor (dun aksama kadar aciliyordu)
Ayrıca masaustu sürüme geçmiyor verdiginiz linkden ayarlarda. Denedim ayar mobil versiyon olarak kaliyor değişmiyor

Tarayıcının önbelleğini temizleyip tekrar dener misiniz rica etsem?

evet samsung.s3

Bu soruna bakıp sizi bilgilendireceğim.

Kullanılan sistem facebook değil, forum yazılımıdır. Maalesef şu anki yazılımla hiçbir şey kolaylaştırılmıyor. İstekleri bir yere kadar karşılıyor. Beğeni derken mesajların ve fotoğraf albümlerin vs. beğenilmesi var, o kadar. Ayrıca, eski görünüm çok aratmasın diye görünümü de %80 aynı yaptık.
Sayın @Eagle bey yeni tasarım güzel olmuş tüm ekibi tebrik ederim.
Benim ufak bir önerim olacak, eski sayfada yeni mesajlar sayfa sayfa idi ve bakması kolay oluyordu, sürekli takip edenler için yeni mesaj sekmesi güzel.
Yeni tasarımda çok kullanışlı bir yere konulmuş iyi olmuş ama görülebilir mesaj sayısı çok kısıtlı, fazlasını görmek için yapmamız gereken ayar yorucu oluyor
onun yerine yeni mesajların altına sayfa numaraları getirip bakmak istediğimiz yeni mesaj sayısını ayarlayabilsek güzel olurdu.
İyi günler iyi çalışmalar.

Sayın @Eagle bey yeni tasarım güzel olmuş tüm ekibi tebrik ederim.
Benim ufak bir önerim olacak, eski sayfada yeni mesajlar sayfa sayfa idi ve bakması kolay oluyordu, sürekli takip edenler için yeni mesaj sekmesi güzel.
Yeni tasarımda çok kullanışlı bir yere konulmuş iyi olmuş ama görülebilir mesaj sayısı çok kısıtlı, fazlasını görmek için yapmamız gereken ayar yorucu oluyor
onun yerine yeni mesajların altına sayfa numaraları getirip bakmak istediğimiz yeni mesaj sayısını ayarlayabilsek güzel olurdu.
İyi günler iyi çalışmalar.

O gördüğünüz panelin sağ kısmında ayar butonları var bir tane çark diğeri yenileme (limit ve yenileme) orada açılır menü çıkmakta. Sayı az mı? Yani 150 taneye kadar konu çekebiliyorsunuz...

O gördüğünüz panelin sağ kısmında ayar butonları var bir tane çark diğeri yenileme (limit ve yenileme) orada açılır menü çıkmakta. Sayı az mı? Yani 150 taneye kadar konu çekebiliyorsunuz...

Sayı az değil ama ayar butonuna tıklayıp her seferinde 20- 50 -100 ayarlamak kullanışlı değil, her seferinde yükleme için bekliyor ve hata veriyor.
Bunun yerine; yeni mesajların en altına sağ tarafa küçük sayfa numaraları olsa daha kullanışlı olacak.
Her seferinde tekrar yüklemesi sıkıntı.
Ben neredeyse her gün formu takip ediyorum ve yeni mesajlar üzerinden takip sağlıyordum şimdi bu daha zahmetli olmaya başladı.

Sayı az değil ama ayar butonuna tıklayıp her seferinde 20- 50 -100 ayarlamak kullanışlı değil, her seferinde yükleme için bekliyor ve hata veriyor.
Bunun yerine; yeni mesajların en altına sağ tarafa küçük sayfa numaraları olsa daha kullanışlı olacak.
Her seferinde tekrar yüklemesi sıkıntı.
Ben neredeyse her gün formu takip ediyorum ve yeni mesajlar üzerinden takip sağlıyordum şimdi bu daha zahmetli olmaya başladı.

Öncelikle limiti 150 yaptım ve herhangi bir zorlama ve hata vermedi. Ayrıca o ayar cookie destekli olduğu için, kaçta bırakırsanız bırakın, öylece kalır.

Sizin istediğiniz sayfa numaları Yeni Mesajlar sayfasında zaten var.

Üst kısımda menüde "Bugünün Mesajları" ve "Yeni Mesajlar" var. O kısımlardan bahsettiğiniz istekleri gerçekleştirebilirsiniz.

Forum ana sayfasındaki Sekmeli Yeni Mesajlar özelliği ise, sadece anlık ve kolaylık sağlamak için bir nevi kısayol oluyor. Detay istiyorsanız dediğim sayfalara bakmalısınız...

Back